Waar wassen de celebs hun haren mee?

Nu het koude weer, maar aan blijft houden, kan ik je aanraden dat het verstandig is om je haren wat extra aandacht te geven. Zelf ben ik helemaal weg van Moroccan Argan Oil Shampoo van Organix. Deze heeft de conditie van mijn haren weer redelijk opgehaald. Heel blij mee!

Organix is niet voor niets dé shampoo van Amerikaanse sterren zoals Tyra Banks en Carmen Electra. Geniet net als zij van de heerlijke geur en het beste uit de natuur. De rijke Marokkaanse arganolie in de producten dringt direct diep in je haar.

De shampoo herstelt de glans en zachtheid van je haar, en geeft bovendien meer veerkracht. Het resultaat: mooi glad en glanzend haar dat soepel valt. En: alle producten van Organix zijn vrij van sulfaten en parabenen, milieuvriendelijk en duurzaam!

De luxe haarverzorgingsproducten van Organix spelen in op de beautytrend van 2013: puur en duurzaam. De Marokkaanse arganolie wordt bijvoorbeeld niet voor niets het Marokkaanse goud genoemd. Al eeuwenlang wordt deze natuurlijke olie gebruikt als bron van natuurlijke vitamine E en antioxidanten: het helpt de huid- en haarcellen herstellen. De Moroccan Argan Oil Shampoo bevat daarnaast nog meer pure verzorgende ingrediënten, die je haar vanaf de wortels tot in de puntjes perfect verzorgen. Met de bijpassende conditioner versterk je dit effect nog. Zo verbetert niet alleen de vochtbalans van je haar, maar bescherm je je haar ook tegen de hitte en uitdroging van je föhn en de zon. Het resultaat: zijdezacht en verleidelijk haar dat soepel valt. Dankzij de heerlijke geur is het extra genieten onder de douche!

Verkrijgbaar via de betere drogist en www.organixhair.nl

voor € 11,99.

Lees ook:Je nieuwe douche BFF
Lees ook:Nu ook Mythic Oil mét arganolie
Lees ook:Het medicijn voor je haren: U Luxury Oil
Lees ook:Life is short.. Make each hair flip fabulous!
Lees ook:Verzorgend haarspul met arganolie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>