Knap geknipt!

Als je een bekende zanger of voetballer bent, zijn er altijd mensen die op hun manier willen laten zien dat ze in je geloven. Sommigen kiezen ervoor om een tatoeage te laten zetten, maar er zijn er ook bijvoorbeeld hun coupe op een bekendheid laten afstemmen.

De bekende kapper Hanni Hanna uit Hoofddorp, hij knipt een aantal bekende voetballers en zangers regelmatig, weet daar alles van. Gregory van der Wiel, Eljero Elia, Wesley Sneijder, Ben Saunders, Charly Luske en nog vele andere BN-ers nemen regelmatig plaats in zijn kappersstoel.

Maar niet alleen voetballers, maar juist ook de hardcore voetbalfans weten de weg naar deze sterrenkapper te vinden. Eén van kapper Hanni Hanna’s laatste creaties zijn de initialen van voetballer Gregory van der Wiel op het hoofd van een van Gregory’s fans. Dat is wat wij noemen een knap staaltje knipwerk, hulde!

Lees ook:Ajax fan neemt voorschot op titelnummer 31
Lees ook:Ibrahim Afellay is het lekkerst…of niet?
Lees ook:Robin van Persie en Christiano Ronaldo zijn het aantrekkelijkst
Lees ook:7 dingen die jouw kapper je never gaat vertellen
Lees ook:Doutzen’s zoontje wordt geknipt door wereldberoemde haarstylist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>