7 dingen die jouw kapper je never gaat vertellen

De kapper is een van de belangrijkste personen in ons leven. We leggen onze heilige haren in zijn of haar handen en vertrouwen erop dat ze het beste bij ons tevoorschijn kunnen toveren/ knippen. Maar terwijl we daar heel kwetsbaar in de kappersstoel liggen, gaan er door het hoofd van de hairdresser genoeg zaken die ze ons nooit zullen vertellen.

1. De kapper vindt het vreselijk als je niet stil kan zitten en onder het knippen met je telefoon speelt

2. Je vraagt of ze alleen de puntjes willen knippen, maar bij veel kappers jeuken hun handen bij het zien van jouw dode bosje. Ze beloven alleen de puntjes weg te halen, alleen vertellen ze vantevoren niet dat jouw puntjes Xtra Large waren. Oeps!

3. Ze worden er erg gespannen als je in de stoel gaat zitten en dan een fotootje van een celebrity tevoorschijn tovert en je hen dan vraagt om dezelfde coupe, terwijl de celeb in kwestie vol met extensions zit en jij uitgerust bent met een minimale haardos. Mission impossible!

4. De meeste kapers vinden het zwaar irritant als je hen tips geeft hoe jouw haren te behandelen. Ze zijn kapper, jouw haar is hun expertise, trust them!

5. De kapper vindt het leuk om te horen hoe het met je gaat, maar ze vinden het ook leuk als je eens interesse in hun leven buiten de haarsalon om toont!

6. Na een bezoek glanzen je haren als een malle en dat komt niet  (alleen) door de nieuwe producten die ze je aangepraat hebben, maar (grotendeels!) door de geweldige manier waarop kappers kunnen stijlen en fohnen. Wake up!

7. Raak nooit de scharen van de kapper aan, want die scharen zijn hun holiness. En probeer er al helemaal niet eentje te pakken om er iets mee te knippen, want dan wordt het echt oorlog in de kappersstoel

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Turkse kapper knipt nieuw record !
Lees ook:‘In je leven ga je 541 keer naar de kapper’
Lees ook:Er is hoop voor je haar
Lees ook:Laura gaat al 10 jaar niet naar de kapper…
Lees ook:10 geboden voor je haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>