Robin van Persie en Christiano Ronaldo zijn het aantrekkelijkst

ronaldo Amsterdam, 30 juni 2010. Vrouwelijke singles vinden Robin van Persie en de Portugees Cristiano Ronaldo de aantrekkelijkste voetballers van dit WK om een keer mee te daten. Van Persie wordt direct gevolgd door Rafael van der Vaart en Maarten Stekelenburg. Van de buitenlandse spelers zijn na Ronaldo de Italiaan Cannavaro en Braziliaan Kaka favoriet. Bovenstaande blijkt uit het WK onderzoek van datingsite Lexa.nl, uitgevoerd door De Vos & Jansen. 

Nederlands elftal
Weliswaar hebben Giovanni van Bronckhorst en Mark van Bommel in het veld nog niet gescoord, maar een date scoren bij de vrouwelijke singles behoort tot de mogelijkheden. Zij staan in ieder geval in de top 5 van aantrekkelijkste voetballers. Uit dit onderzoek vallen verder de plaatsen van Wesley Sneijder en Gregory van der Wiel op. Zij worden door de vrouwelijke singles het minste genoemd. Worden de kushandjes, die Sneijder na elk doelpunt geeft aan zijn vriendin Yolanthe, dan toch niet gewaardeerd? 

 

Zuidelijk temperament
De aantrekkelijkste buitenlandse voetballers om mee te daten komen vooral uit de Zuid-Amerikaanse- en Zuid-Europese landen. Namen als Ronaldinho (Brazilië), Roque Santa Cruz (Paraguay), Buffon (Italië), Torres (Spanje) en Forlán (Uruguay) staan allemaal in de Top 10. De minste stemmen waren er voor de Duitser Schweinsteiger en de Engelsman Lampard.  

 

Lees ook:Michel Vorm meest gewilde voetballer
Lees ook:Welk BN-er koppel zou jij graag geschminkt zien in The Story Of My Life
Lees ook:Yolanthe showt tattoo Xess Xava
Lees ook:Oprah Winfrey maakt je merk sterker
Lees ook:Xess Xava mooiste carnavalsbaby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>