Hip: Morrocanoil om je haar te temmen

Het is wellicht een beetje lullige knip-en plakfoto, maar ik wil het merk toch even onder de aandacht brengen. Het heeft iets culterigs, als je begrijpt wat ik bedoel; het totale concept van naam, grondstoffen tot visuals. Waar het om gaat? De haarproducten bevatten arganolie, wat vrouwen traditioneel in Marokko gebruiken om hun haar, nagels en huid te verzorgen. De producent van dit merkje heeft ervoor gekozen om alleen een haarlijn uit te brengen. De olie is afkomstig van de arganboom die vrijwel alleen in zuidwest Marokko groeit. Het bevat veel omega-6 vetzuren, vitamine A en E, en anti-oxidante stoffen als phenolen en tocopherolen. Helemaal plantaardig zijn de producten niet, er zitten wel parabenen in.

 

Kijk eens op de website en zie hoe fris alles eruit ziet. Denk bovendien eens aan de doelgroep; vrouwen die deze olie van oudsher kennen dan wel zich aangetrokken voelen tot producten die met hun geboorteland te maken hebben, of gewoon van alles wat exotisch is, houden.

Gek genoeg wordt het in Amerika geproduceerd en volgens de website is het ook niet in Europa te koop (nog). Ideetje?

 

 

Lees ook:UV-filters lossen je acrylnagels op!
Lees ook:Net zulke mooie nagels als Eva Mendes
Lees ook:Joan Collins prijst anti aging creme aan
Lees ook:Payot gaat sky high
Lees ook:INSCHRIJVING GESTOPT nieuwjaarscadeau van Clinique

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hip: Morrocanoil om je haar te temmen

  1. Renee Ketelaar

    Goedenmiddag,

    Ook ik ben erg geinteresseerd in Moroccan oil en heb verder gezocht. Laat er nu iemand in Nederland zijn die het verkoopt.
    http://www.topparfumerie.nl
    Ik heb het daar besteld en hoop het deze week binnen te krijgen. Kan haast niet wachten om dit wondermiddel te gaan gebruiken. Het is niet goedkoop maar dat is het ook niet als je het in de USA bestelt (+verzendkosten).
    Deze mijnheer Havenstein heeft het voor mij op de website geplaatst. Kun je het niet vinden, geef hem dan even een belletje.
    Groetjes
    Renée

    P.S. Zou dit dan eindelijk het wondermiddel voor mijn gekleurde, krullerig en pluizig haar zijn??

      /   Reply  / 
  2. sofieverbeek

    Inderdaad het ongekende product, ik gebruik het al een jaar omdat in deze hectische tijd is een moment ontspanning een must. En ik geniet graag van de weldaad van een ontspannende massage door middel van deze argan olie. Heb biologische massageolie gevonden die rijk is aan antioxidant vitamine E. Voor mij herstelt de stevigheid en conditie van mijn huid en zorgt voor een zachte en soepele huid. Ben blij. Ik bestel 100% arganolie via http://www.arganlife.eu je kan ook info bekijken. succes

      /   Reply  / 
  3. Chantal

    kijk eens op http://www.lessensdemarrakech.nl
    Geweldige producten om in deze hectische tijden te te gerbruik voor heerlijke onstpanning!
    Hoofdingrediënten zijn Argan olie en Stekelige Cactus vruchtzaad olie.
    Super heerlijke geuren.

      /   Reply  / 
  4. Argan

    De ArgaderM Olie cheveux sec is een etherische olie gericht op de verzorging van uw haar. De voedende werking van de rozemarijn en lavendel geven uw haar uw natuurlijke zachtheid terug.
    Regelmatig gebruik helpt de talg productie van de hoofdhuid te reguleren en zorgt voor het herstel van de zachtheid en de glans van uw haar.

    Sinds de vroegste tijden hebben vrouwen, bewust van hun schoonheid, Argan oliën gebruikt om de glans en souplesse van hun huid en hun haar te behouden.
    ArgaderM is een lijn van huidverzorgingsproducten gemaakt van 100% natuurlijke oliën.

    Verkocht in spray 125ml fles
    Land van Oorsprong : Marokko.
    Formule dermatologisch getest.

    Al eeuwenlang roemen de inwoners van het zuiden van Marokko de kwaliteiten van Argan olie om hun cosmetische en dermatologische eigenschappen.
    Wetenschappers bevestigen het enorme belang van de Argan-olie met haar bijzondere eigenschappen die de veroudering van de huid helpen tegen te gaan en de regeneratie van de huid bevorderen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>