Joan Collins prijst anti aging creme aan

Dit is wel zo hilarisch: de Amerikaanse actrice Joan Collins die bol staat van de plastisch chirurgische ingrepen en het nodige spuitwerk gaat het anti-aging merk Age.Less 15 aanprijzen, onder het motto: kijk eens hoe geweldig ik eruit zie dankzij Age.Less? Wie neemt wie hier serieus?

 

En op de site zijn meer voorbeelden te vinden, zoals die van een vrouw waarop met fotos van nu en twaalf jaar geleden moet worden aangetoond dat haar huid er dankzij de creme nog fantastisch uitziet (ze heeft notabene een zonnebril op, lacht, is niet in close-up), en wordt maar even gemakshalve aan voorbij gegaan dat ook levensstijl van (nog grotere) invloed is en de genen. Ik denk dan maar, ach het is nu trend om oudere vrouwen als model te gebruiken om de babyboomers te pleasen met aansprekelijke rolmodels. Maar hemeltje lief, wie zit er op Joan Collins te wachten? Maar goed, dit was de marketingkant van het verhaal. Als ik naar de ingredienten kijk, zie ik geen wonderen, wel stoffen die nu heel veel gebruikt worden zoals glucosamine en beta-glucan als huidversterkers. Het is overigens (nog) niet in Nederland te koop.

Lees ook:Joan Collins opende Miljonair Fair
Lees ook:Aanschouw: de jurk van JOAN
Lees ook:Roodnat maakt stijlgids voor ‘oudere’ vrouwen
Lees ook:Joan Rivers: het toppunt van Plastic Fantastic
Lees ook:Slanke lijn verliest het van nieuwe zomerkleding…

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Joan Collins prijst anti aging creme aan

  1. Flashback

    Genoeg domme mensen op de wereld die erin gaan trappen (helaas). En dat weet Joan Collins vast heel erg goed.

      /   Reply  / 
  2. Nootje

    Ach ja Jane Fonda en Catherine Deneuve gingen haar al voor. Dus zo’n opzienbarend nieuwtje is dit niet. Ik vraag me af wanneer de cosmetica industrie nu eens in zien dat wij hier hard om lachen?

      /   Reply  / 
  3. redaactie,monique

    @ Nootje: zouden ze ervan uitgaan dat vrouwen dom zijn?? *wink*

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>