Joan Collins opende Miljonair Fair

Het circus voor de rijken, de Miljonair Fair, werd vrijdagavond in de Amsterdamse Rai door Joan Collins officieel geopend. Ik was er voor het eerst helaas niet bij op het galafeest.

 

 

Maar ik weet dat als een celeb gaat openen je toch niet meer dan een glimpse zal opvangen, omdat alle nieuwsgierige aapjes in hun avondtoiletten zich naar de happening spoeden en je moet uitkijken dat je met je stilletto's niet op de sleep van een of andere prinsessenjurk gaat staan. Anyways, RTL Boulevard had een interviewtje met haar (aanklikken!) Fascinerend, niet om wat ze zei, maar om dat gezicht te zien bewegen, waarvan overigens beweerd wordt dat er geen mes aan te pas is gekomen. Maar als dat zo is, dan in ieder geval wel heel wat liters opvulmiddel, want ze vertoont eigenaardig holle trekken op haar wangen. Van iemand die eigenlijk al behoorlijk op leeftijd is en mager is. Ze geeft toe kilo's make-up te gebruiken en een pruik te dragen.

Lees ook:Nicole is uitge-botoxt
Lees ook:dr.Brandt bij RTL Boulevard
Lees ook:Niall Horan komt naar RTL Boulevard
Lees ook:Christina Aquilera naakt en zwanger op cover Marie Claire
Lees ook:Wendy van Dijk biedt excuses aan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joan Collins opende Miljonair Fair

  1. Dude

    Geef maar toe, mevrouw, je vond het jammer dat je niet was uitgenodigd!!! Was een nuttig avondje geweest voor ”marktonderzoek”, toch?

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    wat bedoel je dude, met marktonderzoek? zoals je weet ben ik er inmiddels al een aantal keren geweest, so what’s new?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>