UV-filters lossen je acrylnagels op!

Wat een opmerkelijk nieuws: er blijken anti-zonnebrandmiddelen te bestaan waarin bepaalde emulgatoren die er niet alleen voor zorgen dat alle stoffen (water, olie en werkstoffen) goed met elkaar gemixt blijven, ze lossen en passant ook doodleuk je nepnagels en/of je nagellak op!  In deze anti-zonnebrandmiddelen zitten dezelfde stoffen (dibutyl adipate) die je namelijk ook in nagellakoplossers aantreft. Nu heb ik geen nepnagels en gebruik ik geen nagellak, maar heb jij dit ooit geweten of wel eens meegemaakt? Vertel! Lees er hier meer over.

Lees ook:Hoe werkt een olie-vrije moisturizer?
Lees ook:Miss Lipgloss legt uit wat de pH waarde in creme doet
Lees ook:Boots No 7 Protect & Perfect Beautyserum hype in Engeland
Lees ook:Zon & kanker: de zon voorkomt ook kanker!
Lees ook:Zonnebrandcreme voor of na je dagcreme opdoen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>