Epileren in stijl

Ben je al bekend met de koning onder de pincetten? De Tweezerman? Zij hebben nu echt een paar vette pincetten in hun collectie genaamd de “Charmed Slant Tweezers”. Dit zijn de nieuwe sublieme kroonjuweeltjes uit de geliefde Tweezerman collectie. Deze special editions zijn geïnspireerd op de geluksfactor die diverse diersymbolen met zich meebrengen binnen de verschillende culturen. De vrolijk gekleurde Tweezers met gelukbrengende dierenmotieven zijn afgewerkt met unieke gelukshangertjes. Momenteel bestaat de keus uit drie verschillende symbolen: het tijgersymbool voor veiligheid en bescherming, de pauw wordt als heilig en wijs beschouwd, terwijl de geliefde olifant variant kracht, rust en rijdom symboliseert.

Lucky & gorgeous, wie wil dat nou niet?!

 

Verkoopprijs Charmed Slant Tweezer: € 32,95

 

 

www.tweezerman.nl

Lees ook:Spaanse designer pimpt Tweezerman
Lees ook:Hot for Dots
Lees ook:Haute couture pincet
Lees ook:Tweezerman gaat op de fruittoer
Lees ook:Hebben! Tweezerman & Harajuku Lovers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Epileren in stijl

  1. Petra

    haha die is mooi zeg :-) Ik heb zelf een simpele, zonder poespas, maar leuk dat ze er superstylish ook zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>