Your Web or Mine?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een feest. Er is weer nagellak nieuws van het OPI front. Jeej!

OPI introduceert zes beperkt verkrijgbare nagellakken en een nieuwe Shatter Coat, geïnspireerd door Sony Pictures’ nieuwe film, The Amazing Spider-Man. Het verhaal rondom de superheld is nieuw leven ingeblazen met een sterrencast, waaronder Andrew Garfield en Emma Stone en gaat op 4 juli 2012 in première.

OPI is verheugd om opnieuw met Sony Pictures samen te werken en Spider-Man weer in de bioscoop te verwelkomen”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Deze 3D film toont een nieuw hoofdstuk in de Spider-Man reeks, die donker, maar ook sexy wordt! De nagellakken die ik hiervoor heb ontworpen zijn gebaseerd op de geheimzinnige sfeer van het verhaal, met opvallende tinten als diepsprankelend blauw en metallic goud-groen.”

Creëer de reptiel-look van de slechterik uit de film (met een high-fashion twist!) met de sprankelende, diepgroene Shatter coat. Shatter the Scales is geïnspireerd door graffiti-kunst; het matte craquelé effect krijg je door de coat over elke droge nagellak aan te brengen. Met een laagje Top Coat geef je Shatter the Scales juist een spectaculaire glans!

Deze limited edition The Amazing Spider-Man Collection bestaat uit de volgende 6 tinten en Shatter Coat:

Your Web or Mine? * | het perfecte roze om de perfecte date af te sluiten! Into the Night * | sluip door de schemering met dit nachtelijk blauw

Call Me Gwen-ever | je voelt je het liefje van een superheld met deze spicy koraaltint

Just Spotted the Lizard * | word jij gespot met dit reptielachtige geelgroen?

| klim tot ongekende hoogten met dit skyline-wit

Number One Nemesis * | show je kunsten met dit sprankelende antraciet

Shatter the Scales | schurkachtig schubbeneffect voor je eigen reptiel-look

Zoals je gewend bent van OPI nagellakken, bevat ook The Amazing Spider-Man Collection geen DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elke lak het revolutionaire ProWide™ penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken.

Verkoopinformatie

The Amazing Spider-Man Collection is verkrijgbaar vanaf medio mei 2012. is er een minisetje verkrijgbaar met daarin de 4 kleuren met een *. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl of OPI Nederland, tel. 0492 – 55 25 07.

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95

Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95

Lees ook:The Man with the Golden Gun op je nagels
Lees ook:Dezelfde nagels als Minnie Mouse
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:Get killer nails
Lees ook:Glamour nagels like Mariah Carey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>