Dezelfde nagels als Minnie Mouse

Alles wat bij OPI vandaan komt, is dé bom! Helemaal de neuwe lijn Vintage Minnie Mouse nagellakken. Wij zijn nu al verliefd! 

OPI introduceert vier beperkt verkrijgbare Vintage Minnie Mouse nagellakken voor de zomer! De kleuren zijn ontworpen ter ere van Disney’s populaire tekenfilmfiguur en weerspiegelen de onweerstaanbare charme van Minnie Mouse in speelse roze- en roodtinten.

OPI is er trots op weer met Disney te mogen samenwerken en inspiratie te halen uit een van ’s werelds meest geliefde tekenfilmfiguren”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director

. “Deze collectie is een samensmelting van OPI’s expertise en de iconische stijl van Minnie Mouse. Zij inspireerde tot een kleurenpalet van levendige, vrouwelijke tinten voor zomerse nagels, die mooi zullen afsteken tegen een zongebruinde huid. De nagellakken zijn vol van kleurpigment, waardoor ze hun mannetje zullen staan naast de zomerse prints die we terugzien in de mode”.

Deze limited edition Vintage Minnie Mouse Collection bestaat uit de volgende 4 tinten:

Nothin’’ MMoouussiiee ‘‘bboouutt IItt | Niet piepen – schreeuw het van de daken: dit sprankelend confetti-roze is hot!

I’m All Ears * | Vertel eens hoe geweldig je dit schitterende fuchsia vindt!

If You Moust You Moust*| Het is een must om deze babyrozetint te dragen tijdens hete zomerdagen

The Color of Minnie * | … is natuurlijk ROOD! – met een vleugje girly roze

Zoals je gewend bent van OPI nagellakken, bevat ook de Vintage Minnie Mouse Collection geen DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elke lak het revolutionaire ProWide™ penseel voor nog makkelijker egaal en streeploos lakken.

Verkoopinformatie

De Vintage Minnie Mouse Collection is verkrijgbaar vanaf medio juni 2012. Ook is er een minisetje verkrijgbaar met daarin de 3 kleuren met een * en een mini RapiDry Top Coat. De OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl of OPI Nederland, tel. 0492 – 55 25 07.

Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95

Adviesverkoopprijs OPI Mini Pack € 17,95

Lees ook:Lak je nagels Disney Couture
Lees ook:Fantastische OPI giftsets
Lees ook:Your Web or Mine?
Lees ook:Bondgirls inspireren OPI
Lees ook:Glamour nagels like Mariah Carey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>