Lekker fris en fit het nieuwe jaar in, volg een detoxkuur op Vlieland

Lekker fit en fris aan het nieuwe jaar beginnen, dat kan als je een detox kuur volgt. Beauty.blog.nl biedt je een unieke kans , want wanneer je voor 16 december besluit, een detoxreis op Vlieland te maken, dan kan dat tegen een gereduceerd tarief. Voorwaarde is dan wel dat je de kuur volgt in de week van 9 januari tot 13 januari. En dat je dus voor 16 december boekt. Het kuren kost je dan geen €899, maar €720!

Imagine this:

Je laat de hectiek van het dagelijks leven los, terwijl je bezig bent met je lichaam engeest. Voor de rust en ruimte verblijf je in het gastvrije Strandhotel Seeduyn. Naast de ligging, pal aan het Noordzeestrand, heeft het hotel een wellness centrum met wel 1000m2 aan faciliteiten. Frie-Vit en Innerwave bieden je op deze locatie een Detox Wellnesskuur. Dit is een compleet en transparant all-in programma. De nadruk ligt op comfort, ontspanning, bewustwording en ontgifting. De combinatie van de bijzondere omgeving met professionele begeleiding van Frie-Vit zorgt voor een unieke wellness ervaring.

Frie-Vit
Frie-Vit, een gezondheidscentrum met veel expertise en ervaring voor de binnen- én buitenkant, voor inspanning
én ontspanning. De basis van Frie-Vit is: een gezond lichaam, een gezonde geest, want ieder mens is uniek. Frie-Vit is specialist voor de Innerwave Detoxkuur. Deze methode van ontgiften met darmreiniging heeft haar kracht bewezen. De eenvoud van de methode in combinatie met de intensieve begeleiding staan garant voor succes.

Detoxkuur
Het doel van onze uitgebalanceerde detox kuurweken is ontgiften, detoxen en ontslakken. Een grote schoonmaak
voor lichaam en geest. U komt geheel tot rust en kunt volledig ontstressen. Tijd voor uzelf waardoor u nieuwe energie krijgt en uw lichaam en geest weer fit worden. De sleur doorbreken, weer gezonder en bewuster leven en daarbij wellicht ook nog afvallen.

Innerwave Detox darmreinigingskuur

Bij de Innerwave Detoxkuur wordt in de vorm van uitgebalanceerde en natuurlijke voedingsupplementen het lichaam volwaardig gevoed, gereinigd en hersteld. Met darmspoelingen worden ook uw darmen gereinigd. Schoonmaken, ontgiften en optimale voeding gaan samen. De Innerwave Detoxkuur is een uniek en revolutionair concept. Darmreiniging en vasten/dieet verdunnen het bloed, ontzuren de weefsels, breken slakkenconcentraties af en verbeteren de stofwisseling. Zij zijn daarom van tijd tot tijd voor de instandhouding van de gezondheid net zo belangrijk als voldoende voeding. Tijdens de kuur komen oude opgehoopte gifstoffen, darmslakken en overige afvalstoffen los.

Deze kuur is het mooiste cadeau dat u uzelf kunt geven als investering voor een gezonde en vitale toekomst! De kuur is veilig en betrouwbaar, 100% kwalitatief hoogstaande producten en een bewezen concept. In dit unieke concept wordt u begeleid door professionele therapeuten
op het gebied van lichamelijke en psychische gezondheid. Er is een dagelijks programma waarbij uitgebreide uitleg en begeleiding
vaste onderdelen zijn. Met daarbij ruimte voor o.a. massages, yoga, wandelingen en gezamenlijke momenten. Persoonlijk advies van een diëtiste, een coach en een homeopathisch consult behoren ook tot de mogelijkheden.

All-in
Deze kuur geeft alles wat je verwacht. Uitgebalanceerd samengesteld
en alles wat er in zit versterkt elkaar. Op een ontspannen en verantwoorde manier bezig zijn met lichaam en geest in een fijn hotel
in een prachtige omgeving. Alles inclusief, dus volop genieten. Een unieke detoxkuur waarbij alles is inbegrepen, van hotelkamer tot massages. Vrij gebruik van de Wellness faciliteiten gedurende het hele verblijf. Vrijheid in alles waar je behoefte aan hebt zonder meerkosten. De kuur wordt aangeboden van oktober t/m maart. De deelnemers verblijven per persoon op een eigen kamer tenzij dit anders wordt aangegeven.

Wat wij bieden
- Begeleiding in de
voorbereidingsfase van de kuur
- Vervoer van Harlingen naar
Vlieland en visa versa
- Vervoer vanaf de boot naar
Strandhotel Seeduyn
- Luxe hotelkamers
- Badjas en slippers op de
kamers
- Theevoorziening op de kamer
- Detoxkuur met 100% kwalitatief
hoogstaande producten
- Darmreinigingsset
- Eet-, sap- en groepsmomenten
- Vers (biologisch) sap
gedurende de hele dag
- ’s Avonds verse
vegetarische soep
- Tijdens het verblijf vrij gebruik
van de Wellness faciliteiten
- Intake en
ondersteuningsgesprekken
- Voorlichting over de kuur en
de darmspoelingen
- Personal coaching
- Mindfullness
- Yoga
- Massages
- Dieetadvies
- Homeopathisch consult
- Ademhalingsmeditatie
- Stiltewandeling
- Een rondrit met
de Vliehors Expres

Westcord Strandhotel Seeduyn Vlieland
Strandhotel Seeduyn op Vlieland is gespecialiseerd in gastvrijheid en service
en ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland.
Nergens tref je een hotel als op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee.
Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis
van de golven. Het Wellcome wellness centrum maakt het kuurverblijf op
Vlieland compleet. De combinatie van de rust en wellness faciliteiten scheppen
de meest optimale omgeving.

Het hotel beschikt over 94 moderne hotelkamers welke van alle gemakken
zijn voorzien die u van een viersterren hotelkamer mag verwachten. Wij hechten
veel waarde aan ruimte en comfort.

Het nieuwe Wellcome wellness centrum heeft een rijkdom aan faciliteiten.Er zijn meerdere soorten sauna’s zoals een Finse houtensauna,
een zoutkristal sauna en infraroodsauna. Tevens beschikt het centrum over warmen koud water baden en een binnen- en buitenzwembad.
Naast de wellness faciliteiten biedt het hotel ook schoonheidsbehandelingen, massages, een kapsalon en een solarium.

Lees ook:Verfris je body met Innerwave
Lees ook:Detoxen & Yoga
Lees ook:Zuiver je body!
Lees ook:Beauty- & Wellness Tips van Thijs Willekes
Lees ook:Een gezonde levensstijl in 21 dagen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lekker fris en fit het nieuwe jaar in, volg een detoxkuur op Vlieland

  1. Talita

    Waar kan ik boeken detoxkuur???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>