Beauty- & Wellness Tips van Thijs Willekes

Nederlands populairste beautycoach Thijs Willekes is expert op het gebied van zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid en uitstraling. Laatst kreeg ik via een collega-journaliste een aantal tips van hem die ik graag met jullie wil delen. Ik hoop dat je er net zoveel aan hebt als ik.

Tip 1: Reinig je lichaam middels een tiendaagse kuur. Drink die periode op zijn minst twee liter water per dag en verruil koffie voor kruidenthee. Eet tien dagen geen of weinig vlees en vermijdt ongezonde verzadigde vetten. Ondersteun je ‘detox’ tiendaagse met een natuurlijke reiniginskuur en slik extra vitamines en mineralen.

Tip 2: Reken af met dode huidcellen. Gebruik een goede peeling voor zowel je gezicht als je lichaam. Verwen je lichaam daarna met een verzachtende bodycream of olie. Je gezicht verwen je met een repair-kuur die ervoor zorgt dat je er binnen twee weken stralender uitziet dan ooit tevoren.

Tip 3: Als je je tanden poetst of je make-up aanbrengt, kijk dan eens goed in de spiegel en ervaar bewust hoe jij je voelt en waar jij nou werkelijk behoefte aan hebt. Door de behoeftes en gevoelens van jezelf te erkennen geef je je lichaam en geest de aandacht die het verdiend.

Lees ook:Beauty nieuws: fluid-kuren voor je huid
Lees ook:Ylang-Ylang voor je haren
Lees ook:Ook je haar in balans
Lees ook:After Summer kuur voor je nagels
Lees ook:Detoxen & Yoga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>