After Summer kuur voor je nagels

Nourishing-Nail-Oil_02Wat gaat het toch snel, de vakantie is alweer bijna voorbij! Iedereen gaat weer van start met de dagelijkse dingen. Voordat alle hectiek weer begint, moet je jezelf nog even verwennen. De nagels en de hand huid hebben heel wat te verduren gehad met alle zonnestralen, zout van de zee en zwembaden. Geef je handen en nagels weer even een boost met een hele fijne after summer kuur Powered by Herôme.  

Vijlen

Een vijl voor levenslang

Het vijlen van de nagels is een onderschat onderdeel van de totale nagelverzorging. Terwijl juist door te vijlen, splijtende en gescheurde nagels voorkomen kunnen worden. Ook zorgt wekelijks onderhoud voor een regelmatige lengte en gelijkmatige vormgeving, dé basis voor prachtige nagels. De onslijtbare glasvijl van Herôme is de meest zachte manier om je nagels te vijlen. Leg de vijl in een hoek van 45 graden en vijl van buiten naar binnen toe. Herôme biedt twee glazen vijlen; de Herôme Glass Nail File en de Herôme Glass Nail File travelsize, voor iedere vrouw een passende vijl! Adviesprijs: Glass Nail File €17,80 en Travelsize €10,15.

 

Super Shine

Oogverblindende glans

De Super Shine is echt dé uitvinding voor vrouwen die geen nagellak mogen dragen vanwege hun werk. Met deze vijl creëer je in twee stappen een prachtige glans op je nagel. Ook geschikt voor de dames die een “nagellak-vrije” dag hebben en toch willen pronken met hun nagels.  Adviesprijs: €7,10.

 

Nail Whitening Power

Stralende witte nagelranden

Herôme Nail Whitening Power is ontwikkeld om nagelverkleuringen te herstellen, verzacht de nagelriemen en verzorgt de nagels. Daarnaast heeft het product een ontsmettende en verfrissende werking door de toegevoegde Tea Tree olie. Herôme Nail Whitening Power is eenvoudig in gebruik. Gebruik in kuurvorm om de nagelrand zo wit mogelijk te maken. Gebruik Herôme Nail Whitening Power om de dag gedurende 2 weken.

Adviesprijs: €15,25.

 

SOS Nail Repair

Help een ingescheurde nagel!

Door al die zon, zee en strand kunnen je nagels zachter zijn geworden waardoor er meer kans is op vervelende scheurtjes in de nagel. Iedere vrouw heeft wel eens last van een ingescheurde nagel. Vaak vraag je je af wat je daar tegen moet doen. Er af vijlen, want je nagels zijn nu niet meer even lang en je haar blijft steeds haken? Zo laten, maar dan scheurt de nagel misschien wel helemaal in? HELP!? Met de SOS Nail Repair kun je heel eenvoudig een gescheurde nagel herstellen, zodat de nagel mooi blijft. Adviesprijs: €10,15.

 

Nagel Verharder

Ook last van slappe en buigzame nagels?

Gebruik de Herôme Nagelverharder Sterk in een kuur van twee weken en je elimineert dit veelvoorkomende probleem. De verharder stimuleert nagelgroei en voorkomt inscheuren van zeer slappe nagels. Dit is dé remedie tegen zachte en zeer buigzame nagels die scheuren en splijten. Het is de verharder die echt werkt.

Adviesprijs: Sensitive €11,15, Strong €11,70  en Extra Strong €12,70.

 

Nourishing Nail Oil

Vitamine boost

Herôme Nourishing Nail Oil herstelt de conditie van de nagels dankzij de toevoeging van amandelolie, citroenolie en Vitamine E en F. Kortom: een echte vitamine boost voor je nagels! De voedende nagelolie is zeer geschikt voor droge en broze nagels. Bij een slechte conditie van de nagels is het gebruik van Herôme Nourishing Nail Oil in een kuur van 14 dagen aan te raden. Adviesprijs: €11,15.

Lees ook:Love your fabulous vijl
Lees ook:Zo blijven je kunstnagels tip top!
Lees ook:Nagels om te zoenen
Lees ook:Check: Nail Apps
Lees ook:Wow deze nagellak blijft tien dagen zitten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>