Zuiver je body!

‘Wellness’ en detoxen lijken anno 2010 meer dan ooit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je jezelf van binnen lekker voelt, zie je dat van buiten! Gingen we vroeger een weekje ‘diehard’ sapvasten om ons lijf te zuiveren, zo kun je tegenwoordig ontgiften en ‘ontslakken’ op een veel aangenamere wijze.  Met de complete Innerwave kuurprogramma’s kun je het lichaam eenvoudig thuis op een volledig veilige, goed vol te houden en verantwoorde wijze krachtig ontgiften en van meer vitaliteit én natuurlijke schoonheid voorzien! Ook biedt Innerwave unieke detox & wellnessvakanties onder begeleiding, in samenwerking met erkende kuuroorden!

Bij detoxen draait alles om het ontgiften en van binnen zuiveren van het lichaam. De bedoeling van een dergelijke kuur is, dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde ‘slakken’ uit de darmen worden losgemaakt en dat alle ingewanden als het ware een flinke ‘bezembeurt’ krijgen. Door deze grondige reiniging van binnen, voel je jezelf vele malen energieker, krijg je een beter humeur en zie je er bovendien veel beter en gezonder uit. Detoxen zorgt daardoor voor een algeheel gevoel van ‘wellness’.

 

Waarom detoxen?

 

In onze huidige maatschappij waarin er steeds meer van ons wordt verwacht in steeds minder tijd, schieten een evenwichtige voeding, voldoende nachtrust en lichaamsbeweging er helaas vaak bij in. Daarbij drinken velen van ons volop koffie en alcohol. We staan (ongemerkt) veelvuldig bloot aan schadelijke gifstoffen uit onze omgevingslucht, via de medicijnen die we soms dienen te slikken en uit sommige producten waarmee we in aanraking komen. Na verloop van tijd stapelen ‘slakken’ en andere gifstoffen zich op in onze darmen en andere organen en voelen we ons niet fit, moe en futloos. Ook de conditie van onze huid, haren en nagels laat dan vaak veel te wensen over. Ons oogwit is in veel gevallen niet helemaal helder en oogt eerder wat gelig dan mooi wit. Hoogste tijd dus om het lichaam eens goed te ontgiften! Innerwave biedt de oplossing op élk gewenst moment van het jaar!

 

Verantwoord ontgiften met Innerwave in plaats van honger lijden en afzien!

 

De zorgvuldig uitgekiende detoxprogramma’s van het Innerwave Concept helpen je lichaam om gezond, vitaal en mooi te worden én vooral te blijven. Deze zeer complete en veilige detoxkuren begeleiden je optimaal om een volledige ontgifting van het lichaam te kunnen realiseren. Dagenlang alleen maar fruit eten, vruchtensappen, kruidenthee en water drinken, zónder daarbij enig ondersteunend voedingssupplement te nemen, maakt je zwak, extra moe en duizelig en zorgt voor veel hoofdpijn. Dat kan en moet dus anders! Innerwave combineert haar detoxkuren daarom met hoogwaardige supplementen, waardoor honger lijden niet aan de orde is en er van voedingstekorten geen sprake zal zijn.

3 kuurfases, op weg naar een gezond, fit en mooi lichaam

 

De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de 3 fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisset voor darmspoelingen en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek zijn één of tweedagelijkse darmspoelingen (optioneel, dus niets hoeft!) met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig deze spoelingen kan geven.

 

De uitgebreide Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de volgende fases,op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:
 

 1. 1.        De Voorbereidingsfase (5 dagen)


Tijdens deze fase gaat men het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de Innerwave supplementen Colon Life (een hoogwaardige kruidenformule), Green Kamut (organisch gerstegraspoeder, rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen

 1. 2.        De Detoxfase (minimaal 4 tot maximaal 7 dagen)


Tijdens deze fase wordt sapvasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect of kan men kiezen uit een programma met een lichte voeding. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen Colon Life en Psyllium Husk vezels. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen Green Kamut en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Tijdens deze kuurweek spoelt men de darm één of twee maal per dag met speciale supplementen door middel van eenvoudig zelf uit te voeren darmspoelingen met lauwwarm water.

 

 1. 3.        De Opbouwfase (5 dagen)

Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.

Thuis kuren op elk gewenst moment ofwel onder begeleiding in een erkend kuuroord

Veel mensen denken dat detoxen alleen kan of dient te worden gedaan in het voor- of najaar. Een Innerwave kuurprogramma kan echter op élk gewenst moment van het jaar worden ingezet, zodra het lichaam aangeeft dat hier behoefte aan is of op een moment dat men het zelf graag wil! Naast de uitgebreide wellnesskuur biedt Innerwave tevens een keuze uit een zogeheten Healthkuur, Weekendkuur, Lichte reinigingskuur of Onderhoudskuur. Deze kuurprogramma’s kunnen eenvoudig thuis in alle privacy worden gedaan, ofwel onder begeleiding in één van de erkende kuuroorden (o.a. HealthSpa Ryokan, Zutphen) waarmee Innerwave intensief samenwerkt.

Innerwave Wellnessvakanties voor een schoon lichaam en een ontspannen geest!

 

Innerwave biedt, naast haar kuurprogramma’s voor thuis,  tevens complete korte kuurvakanties in samenwerking met kuuroorden aan in de vorm van Innerwave Wellnessvakanties. Een Innerwave Wellnessvakantie is een heerlijke manier om met alle facetten bezig te zijn die je gezonder maken en vooral behouden. Het lichaam wordt ontgift door middel van verse sappen en binnen het kuuroord kun je gebruik maken van een uitgebreid ontspannings- en bewegingsprogramma. Het basis detoxprogramma kan hierbij worden uitgebreid met massages, pakkingen, fittness en andere ontspannende activiteiten. Innerwave organiseert in de maanden maart/april en september 2010 kuurvakanties van 5 dagen (maandag – vrijdag) ofwel 8 dagen (vrijdag – vrijdag of zaterdag – zaterdag).

De resultaten van kuren volgens het Innerwave Concept?

Een detoxprogramma volgens het unieke Innerwave Concept heeft diverse positieve ‘wellness’-effecten op lichaam en geest.

Innerwave…

 • …heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid
 • …ontgift het lichaam op een krachtige, maar 100% veilige en natuurlijke wijze
 • …bevordert een goed zuurbase evenwicht in het lichaam
 • …herstelt het zelfreinigend vermogen van de spijsverteringsorganen
 • …verwijdert opgestapelde slakken
 • …is goed voor de darmflora
 • …verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels
 • …versterkt de levenskracht
 • …helpt bij vermoeidheid
 • …verhoogt de vitaliteit
 • …bevordert de spijsvertering
 • …zuivert de huid van binnenuit
 • …geeft weer glans aan het haar
 • …helpt om enkele kilo’s af te slanken
 • …leert  gezonde voedingsgewoonten aan, waar men een leven lang plezier van heeft
 • …zorgt voor een algeheel gevoel van meer ‘wellness’
 • …ideaal in combinatie met sporten zoals yoga en fittness voor een vitaal lichaam

Distributie, prijzen & meer informatie:

De complete Innerwave kuurprogramma’s worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Innerwave uit Schaijk.  

Voor meer informatie over de verschillende Innerwave Thuiskuren en Innerwave Wellnessvakanties i.s.m. erkende kuuroorden kan de consument kijken op de website: www.innerwave.nl of contact opnemen met Innerwave (contactpersoon: Patrick Willems via: 06-46030857.

 

Lees ook:Verfris je body met Innerwave
Lees ook:Thuis ontslakken én geweldig opknappen
Lees ook:Detoxen & Yoga
Lees ook:Detox je voeten!
Lees ook:Getest: Innerwave detoxkuur, “Ik voel me werkelijk herboren!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>