Anna en Yvette centraal in Beauty & the Beast

In de tweede aflevering van Beauty & the Beast: Schoonheid zit van binnen staan Anna en Yvette centraal. Anna is geobsedeerd door haar uiterlijk en shopt regelmatig rond in de wereld van de plastische chirurgie. Yvette is een nuchtere Noord-Hollandse van 29 jaar oud en leidt aan neurofibromatose, een aandoening waarbij tumoren op haar zenuwen groeien. Hoe reageren deze tegenpolen op elkaar en wat kunnen ze van elkaar leren wanneer zij inzicht in elkaars leven krijgen? Beauty & the Beast: Schoonheid zit van binnen met Anna en Yvette is aanstaande zondag 20 maart om 21.30 uur bij Net5 te zien.

De 23-jarige Irakees-Armeense doet er alles aan om haar schoonheidsideaal te bereiken: donker haar, volle lippen, lichte huid en lichte ogen. Zo draagt Anna kleurlenzen en heeft ze hairextensions. Ze wil uiterlijke perfectie bereiken en plastische chirurgie is dan ook absoluut geen grote stap voor haar. Zo heeft ze kuiltjes in haar wangen laten aanbrengen en ondergaat ze de nodige botoxbehandelingen.

Yvette’s aandoening – neurofibromatose – uit zich in haar gezicht. Ze is zes keer in haar leven geopereerd en gaat jaarlijks door de scan om de ontwikkeling in de gaten te houden. Ondanks haar aandoening is Yvette heel positief ingesteld. Ze heeft een hoop lol in haar leven en is van mening dat als je jezelf accepteert, je dat ook uitstraalt en zo meer geniet van het leven.

Wanneer ze Anna ontmoet is ze dan ook verbaasd over het gemak waarmee Anna al op haar achttiende de weg naar de plastische chirurg heeft gevonden. Anna neemt Yvette mee naar de Oosterse Markt in Beverwijk. Op de markt haalt Anna haar speciale make-up, laat ze haar wimpers verlengen en ondergaat ze nog wat andere cosmetische behandelingen. Yvette neemt Anna op haar beurt mee naar haar vader en zusje, die hun geheel eigen kijk hebben op plastische ingrepen. Op de laatste dag wordt duidelijk of Anna wat van deze dagen heeft opgestoken en of haar ideeën over haar schoonheidsideaal zijn veranderd.

Beauty & the Beast: Schoonheid zit van binnen: aflevering 2
Zondag 20 maart om 21.30 uur bij Net5
www.net5.nl/beautyandthebeast

Lees ook:Emotioneel slot Beauty & the Beast
Lees ook:Nederlandse vrouwen in trek bij Italiaanse man
Lees ook:Powervrouw bekroond
Lees ook:Schoonheid zit van binnen
Lees ook:Gordon doet boekje open over showbizz-collega’s die aan zichzelf hebben laten sleutelen

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Anna en Yvette centraal in Beauty & the Beast

  1. Dora

    Anna, hoe heet jouw pl.chirurg?

      /   Reply  / 
  2. Jenny

    Beste Anna,

    Bij welke Oosterse markt/hal ben je geweest met Yvette? Wil ook graag wimper extentions. Wist niet dat dat bestaat. En de make up, is dat van een goed merk? Bv lacome??

    Hoop van je te horen of van iemand die dit leest.

    Gr. Jenny

      /   Reply  / 
  3. A

    @ Jenny: Zwarte Markt – Beverwijk.

      /   Reply  / 
  4. Ruben

    Beste Anna,

    Je zei dat je plastisch chirurg heel goedkoop was. Kun je dit nader omschrijven… Ik ben namelijk erg nieuwsgierig waar die zit, en wat dan de exacte prijzen zijn. Overigens zie je er top uit! Je hebt me erg geinspireerd.

      /   Reply  / 
  5. Olivia

    Beste Anna, ik heb met bewondering gekeken naar jou, je ziet er echt goed uit, een vraag waar ben je in het middenoosten naar de plastic chirurg geweest, kun je me aub het adres geven en wie weet hoe ik in contact kan komen met anna?

      /   Reply  / 
    1. News Team Auteur

      wellicht helpt het om een mailtje naar net5 te sturen en te vragen of zij hem forwarden naar Anna! Succes!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>