Nederlandse vrouwen in trek bij Italiaanse man

Hoe staat het met de Nederlandse vakantieliefdes? Uit onderzoek dat Net5 door onderzoeksbureau De Vos & Jansen heeft laten uitvoeren, blijkt dat 62% van vrouwen tussen de 18 – 35 jaar wel eens een buitenlandse romance heeft gehad. Hiervan krijgen de dames in het buitenland de meeste aandacht van de Italiaanse man. Maar liefst 48% van de ondervraagden wil haar vakantieliefde nog wel eens zien. Maar hoe zal een dergelijk weerzien zijn? In het nieuwe programma Vakantieliefdes neemt Net5 de proef op de som en worden deze liefdes herenigd. Elke aflevering staat een land centraal en worden twee jonge vrouwen gevolgd. De een reist af naar het land van haar vakantieliefde, terwijl de ander door haar vlam in Nederland wordt opgezocht. Vakantieliefdes is aanstaande zondag om 20.30 uur bij Net5 te zien.

Laait het vuur weer op?
Volgens het onderzoek van De Vos & Jansen gelooft 69% van de jonge vrouwen dat een vakantieliefde wel eens wat kan worden. De dames die in Vakantieliefdes aan bod komen, koesteren ook deze hoop. Want na een zeer romantische tijd in het buitenland te hebben doorgebracht, kunnen zij hun vakantievlam maar niet uit hun hoofd zetten. Net5 biedt uitkomst en herenigt elke aflevering twee dames met hun vakantieliefde, die afkomstig zijn uit hetzelfde land. Terwijl de een haar spullen pakt en naar het desbetreffende land vertrekt, wordt de ander door haar vakantieliefde in Nederland opgezocht. Hoe zal het zijn om elkaar in het dagelijkse leven mee te maken?

Aflevering 13 maart: Argentinië
Als Cindy (33) tijdens haar vakantie Adrian (39) ontmoet, valt ze gelijk voor de Argentijnse barman.‘Cindy: op zijn verjaardag hebben we de hele avond hand in hand gelopen en gedanst. We leken wel een stelletje pubers, ik was zo verliefd!’. Na een romantische tijd samen, komt het afscheid veel te snel en kan Cindy Adrian vervolgens maar niet uit haar hoofd zetten. Ze zoekt hem dan ook op in zijn thuisland en daar zal moeten blijken of de liefde nog steeds zo sterk is…

Ondertussen wordt Charlotte (25) in Nederland opgezocht door haar Argentijnse vakantieliefde Nico (22). Ze heeft hem tijdens een reis door Argentinië ontmoet en valt als een blok voor hem, maar heeft op dat moment een relatie in Nederland. Desondanks besluit Charlotte deze voor Nico te verbreken. ‘Charlotte: Toen ik hem ontmoette voelde het zo goed. Ik MOEST hem gewoon zoenen. Ik wil hem graag weer zien, zodat ik kan uitvinden of het niet alleen maar goed voelde omdat het een onmogelijke liefde is.’ Hoe zal dit aflopen wanneer ze elkaar weer zien?

Andere landen die in Vakantieliefdes aan bod komen, zijn Turkije, het Verre Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Het programma wordt geproduceerd door CTM Nada.

Vakantieliefdes
Vanaf zondag 13 maart elke week om 20.30 bij Net5
www.net5.nl/vakantieliefdes.

Lees ook:Wil jij je Griekse, Turkse of Spaanse adonis weer zien?
Lees ook:The boss is back! Tyra Banks geeft plus size en kale modellen een kans
Lees ook:BZV puur natuur speeddates
Lees ook:Make-up artist Charlotte Tilbury komt naar Nederland
Lees ook:Kate Moss gezicht van stemmingverbeterend parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>