Haarstylist aan huis

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuw kapsel. Na een bezoek aan de kapper valt je haar soepel en lijkt er meer volume dan ooit in te zitten. Je probeert je nieuwe kapsel, na die eerste wasbeurt thuis, weer perfect in model te krijgen. Om dit te bereiken, kun je nu zelf aan de slag met de nieuwe Etos Classic Styling haarproducten.

Waan je een ware haarstylist! Etos voegt deze maand vier nieuwe haarstyling producten toe aan het assortiment. Vanaf maandag 14 maart kun je je haar verstevigen, fixeren en modelleren met Etos Classic Styling hairspray en hairmousse.
 
Hele dag in model
Ongeacht het type haar of kapsel, je haar blijft de hele dag in model met deze nieuwe en betaalbare haarproducten. De hairmousse en hairspray zorgen dat het haar de natuurlijke uitstraling en glans behoudt. Deze maand vind je in MOOI (het gratis tijdschrift van Etos) tips om een nonchalante knot te maken, een haartrend die bij veel modeshows een rol speelde. Etos Classic Styling hairmousse en hairspray (extra strong en ultra strong) zijn verkrijgbaar vanaf maandag 14 maart en kosten € 2.39  per stuk.
 
                      
Deze maand in tijdschrift MOOI: de nonchalante knot                  

Etos Classic Styling hairmousse en hairspray (€ 2.39)

Lees ook:Hallo frisse, gouden lentelokken!
Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Power Fix your hair
Lees ook:Smokey eyes stap voor stap
Lees ook:Wimpers tot de hemel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>