Leger des Heils dolblij met oude BH’s

Tijdens de afgelopen oktober actie voor stichting Pink Ribbon, sloeg Curves de handen ineen met het Leger des Heils. De slogan ‘Breng je BH naar Curves en maak het verschil voor jezelf én andere vrouwen’ kreeg daardoor een meerwaarde: vrouwen die kwamen sporten zorgden zo voor een betere kwaliteit van hun eigen leven en met de BH’s en kleding werden zowel het Leger des Heils als stichting Pink Ribbon gesteund. Overhandiging cheque
De kledingactie bracht uiteindelijk meer dan € 6000,- euro op. Afgelopen woensdag overhandigde Kapitein Robert Paul Fennema – directeur kledinginzameling van het Leger des Heils – een cheque aan Miranda Wassenaar, Managing Director van Curves. Wassenaar: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met het Leger des Heils en het mooie bedrag dat hiermee is opgehaald voor Pink Ribbon. Hiermee kan Pink Ribbon weer meer doen aan de strijd tegen borstkanker.” Fennema beaamt dit: Deze opbrengst staat nog los van het bedrag wat alle Curves clubs in Nederland middels acties bij elkaar hebben gebracht. Zodra de opbrengst hiervan bekend is, schenkt Curves het totale bedrag aan stichting Pink Ribbon.

Dubbel goed
De € 6000,- gaat naar de stichting Pink Ribbon en de kleding krijgt een tweede leven. Het Leger des Heils verkoopt deze tegen sociale prijzen in tweedehandse kledingwinkels, gebruikt de kleding voor noodhulp of exporteert de kleding naar het buitenland. Van de opbrengst bekostigen zij verschillende projecten in binnen- en buitenland. Bovendien verstrekken ze in het geval van crisissituaties gratis kleding aan particulieren..

Over Curves
Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Bij Curves combineren vrouwen kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar vernieuwende wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling en maakt hiermee een eind aan blijvend diëten. Oprichters Gary en Diane Heavin worden gezien als de pioniers van het fitness fenomeen dat bewegen mogelijk heeft gemaakt voor meer dan 4 miljoen vrouwen wereldwijd, waarvan velen voor de eerste keer een sportschool bezoeken. Curves is ‘s werelds grootste fitnessfranchise en de NR.1 in vrouwenfitness wereldwijd. In Nederland zijn inmiddels 60 Curves clubs en groeit Curves stevig door.

Curves en de Curves franchisenemers kun je volgen via Twitter, Facebook of de persoonlijke blogs.

Lees ook:Etos steunt Pink Ribbon met een recordbedrag
Lees ook:Lak je ‘pink’ pink en toon jouw sympathie aan Pink Ribbon!
Lees ook:Gelimiteerde Pink Ribbon Pump
Lees ook:Nu 30 dagen gratis trainen bij CURVES
Lees ook:Paula’s Choice steunt Pink Ribbon

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Leger des Heils dolblij met oude BH’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>