Afvallen is niet alleen afzien…

Na een feestelijke afsluiting van het oude jaar, is het voor veel Nederlanders weer tijd om werk te maken van de aangekomen kerstkilo’s. Dat afslanken niet alleen maar afzien hoeft te betekenen blijkt wel uit recent onderzoek van Multiscope in opdracht van het nieuwe afslankmerk, XL-S Medical. Nederlanders weten zichzelf namelijk uitstekend te motiveren door zichzelf te belonen voor behaalde successen als het gaat om het beheersen van hun gewicht. Zo blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagden tussentijdse doelen opstelt om afvallen makkelijker te maken en langer vol te houden. Bijna de helft (48%) van de Nederlanders beloont zichzelf ook bij het behalen van zo’n doel. 2 op de 5 mannen (41,7%) trakteert zichzelf op iets lekkers en de helft (52,2%) van de vrouwen beloont zichzelf door nieuwe kleding te kopen. Om gewichtsbeheersing makkelijker te maken introduceert XL-S Medical drie producten om de drie belangrijkste oorzaken van overgewicht aan te pakken: namelijk te veel vet, te veel koolhydraten en te veel tussendoortjes.
 
Man meest gevoelig voor complimentje van partner
De rol van de partner blijkt bij mannelijke afslankers groter dan bij vrouwen. Mannen betrekken vaker dan vrouwen (41,7% versus 27,5%) hun partner bij het afslankproces. Als het gaat om complimentjes voor een slanker voorkomen geven mannen de voorkeur aan een schouderklopje van hun partner. Zo ontvangt 3 op de 10 mannen het liefst een compliment van hun partner ten opzichte van bijna de helft van de vrouwen (46%) die het liefst van zoveel mogelijk mensen horen dat zij er beter uitzien. Opvallend is dat slechts 2,6% van de vrouwen complimentjes van collega’s belangrijk vindt. De man hecht het minste waarde aan het oordeel van zijn kameraden. Over één ding zijn mannen en vrouwen het eens: het geheim om het gewenste gewicht te bereiken is volgens de helft van de Nederlanders te vinden in een combinatie van gezond eten, veel bewegen en het stellen van realistische doelen. Het beste vooruitzicht voor afslankend Nederland (68,4%) is lekkerder in hun vel zitten na het verliezen van de nodige kilo’s.
 
Voor iedere afslanker wat wils
XL-S Medical bestaat uit een reeks van drie effectieve medische hulpmiddelen voor gewichtsbeheersing en het voorkomen en behandelen van overgewicht en obesitas. Zo zorgt XL-S Medical Vetbinder er bijvoorbeeld voor dat tot 27% van het ingenomen vet uit de voeding wordt geabsorbeerd, wat uiteindelijk zorgt voor gewichtsafname.
 
Naast de ‘Vetbinder’ lanceert XL-S Medical  ook een ‘Koolhydratenblokker’en ‘Eetlust-remmer’. De ‘Koolhydratenblokker’ verwijdert tot 66% van de calorieën uit trage suikers. Dit middel is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met het eten van minder koolhydraten, zoals pasta, rijst of aardappelen. Voor  mensen die altijd trek hebben in tussendoortjes en hun eetlust niet onder controle hebben ontwikkelde XL-S Medical de ‘Eetlust-remmer’. Dit afslankmiddel remt de eetlust door het creëren van een aangenaam verzadigingsgevoel.
 
Kilo’s aanpakken
Er bestaat geen ‘wondermiddel’ die de kilo’s als vanzelf van je lijf doet verdwijnen. Optimaal resultaat wordt dan ook bereikt in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichamelijke beweging. Hierdoor is XL-S Medical een hulpmiddel voor iedereen die vastbesloten is om duurzaam gewicht te verliezen en zijn of haar levensstijl te veranderen.
 
XL-S Medical is vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en apotheken tegen een consumentenadviesprijs van €29,95. In de maand januari is het afslankmiddel bij een aantal drogisterijen en apotheken tegen een speciale kennismakingsprijs van €19,95 te verkrijgen.

Lees ook:Eenmaal moeder, meestal 4 kilo zwaarder
Lees ook:We willen met zijn allen meer bewegen
Lees ook:Hoe graag spring jij op de weegschaal?
Lees ook:Sonja Pos bijna op streefgewicht
Lees ook:4,5 uur per week ‘klussen’ we aan ons zelf

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afvallen is niet alleen afzien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>