We willen met zijn allen meer bewegen

Ik beweeg te weinig en daar baal ik van. Met mij zijn er nog vele andere Nederlanders die ook te weinig bewegen. Veel Nederlanders hebben zich voor volgend jaar voorgenomen meer te gaan bewegen. Ik wil dat ook….

Zo willen zes op de tien mensen in 2010 meer gaan bewegen en de helft neemt zich voor gezonder te gaan eten. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Synovate onder 1100 mensen.

Ook de medemens wordt niet vergeten. De helft wil meer tijd aan partner en gezin besteden of aan familie en vrienden. En drie op de tien willen meer wellevend zijn ten opzichte van anderen.

10 procent van de ondervraagden geeft aan minder alcohol te willen gaan drinken en 37 procent zal in 2010 proberen meer geduld te hebben. Kortom: we worden nog een heel lief, geduldig en slank volkje wanneer we ons in 2010 echt aan onze voornemens gaan houden!

Lees ook:Afvallers scoren lui qua sport…
Lees ook:Wat heb je liever, een dikke of een kale lover?
Lees ook:Bikinistressssssssss!
Lees ook:Lekker zomerfit worden!
Lees ook:‘DIKKE VROUW IN STRAK TRUITJE GEEN GEZICHT’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>