Mooi initiatief …

Dit vind ik zo’n mooi initiatief.

Er wordt jaarlijks een prijs uitgereikt aan een persoon die op uitzonderlijke wijze heeft bijgedragen aan de ondersteuning van borstkankerpatiënten? Kent u zo’n bijzondere Breast Friend? Kijk dan op www.breastfriends.nl hoe je deze persoon zou kunnen nomineren voor de Breast Friends Award 2010. Met een Breast Friend sta je sterker!

Lees ook:Nivea ontvangt Holland Beauty Award 2013
Lees ook:Wist je dat Candy’s handen de mooiste van NL zijn?
Lees ook:Hoe goed gestyled ben jij?
Lees ook:Wie gun jij één minuut gratis shoppen bij Kruidvat?
Lees ook:Spannend: Coiffure Award 2014 nominaties bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>