Spannend: Coiffure Award 2014 nominaties bekend

coifSuuuuuuuuuuuuuper spannend. De strijd der beste coiffures is begonnen! De nominaties voor de Coiffure Award 2014 – de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse kappers en haarstylisten – zijn bekend. Na beoordeling van zo’n 2000 foto’s, nomineerde een toonaangevende vakjury 99 fotoseries. Alle genomineerde inzendingen voor dit toonaangevende haarmode-evenement, zijn vanaf vandaag te zien op coiffureaward.nl. De kapperstalenten dingen mee naar dertien felbegeerde trofeeën. Slechts één van hen wordt tijdens de spectaculaire uitreiking op 11 mei bekroond met de ultieme prijs voor Nederlandse kappers: de Hairdresser of the Year Award. 

Over Coiffure Award

De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Newcomer of the Year tot de ultieme Hairdresser of the Year- titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. De Coiffure Award is een 50/50 partnership tussen vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional en is open voor alle in Nederland gevestigde kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jureringsronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Press Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamourevent en haartrendspektakel waar jaarlijks circa 1100 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn.

Coiffureaward.nl

Facebook.com/coiffureaward

Twitter.com/coiffureaward

Instagram: @CoiffureawardNL

 

Lees ook:Coiffure Award 2012 nominaties bekend
Lees ook:Volg de Coiffure Awards live online
Lees ook:Heb jij al gestemd op de Coiffure Award 2013?
Lees ook:Hairdresser of the Year 2013: Agnes Westerman
Lees ook:De spanning rondom de Coiffure Awards stijgt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>