De spanning rondom de Coiffure Awards stijgt

700-coiffure-award3Afgelopen weekend vond in het waanzinnige Londen de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 9 mei plaats in het RAI Elicium te Amsterdam en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam. Haarstylisten uit het hele land werden gevraagd een professionele fotoserie van maximaal 4 foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen.

Een ware stormloop van creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines. De beelden laten zien waar de Nederlandse haarstylisten goed in zijn: van inspiratie tot creatie.Volgens Hall of Fame jurylid Berni Ottjes / Burny’s, is er dit jaar ruim aandacht voor mooi haar met een klassieke touch. “Veel aandacht is besteed aan de kwaliteit van het haar, het pure bewerken. De genomineerden hebben een heel eigen totaalconcept neergezet, dat is de meerwaarde van een goede haarstylist.” Er zijn awards te winnen in diverse categorien, zoals Dames, Heren, Newcomer of the Year, Team Award, Pers Award, Consumer Award en de Avant Garde Award. Onder de Awardwinnaars van de dames- en herencategorieën wordt uiteindelijk de Hairdresser of the Year gekozen.
 
Alle genomineerde foto’s zijn te zien op www.coiffureaward.nl.

Lees ook:Coiffure Award 2012 nominaties bekend
Lees ook:Spannend: Coiffure Award 2014 nominaties bekend
Lees ook:Volg de Coiffure Awards live online
Lees ook:Kapsalon Solo wint 1 eerste en 2 tweede prijzen tijdens de Coiffure Awards 2010
Lees ook:Heb jij al gestemd op de Coiffure Award 2013?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>