Stay fit en verhoog je weerstand!

stay-fitIn deze koude maanden kun je wel iets extra’s aan je weerstand doen. Ik in ieder geval wel, want ik heb echt twee fikse griepen te pakken gehad. Dat gebeurt me geen derde keer meer, no way! Ik slik nu Echinaforce + Vitamine C. Deze uitgekiende combi zorgt voor een flinke dosis extra weerstand. Het geeft een brede ondersteuning van het afweersysteem en helpt om snel weer fit te worden na een mindere periode (bvb door winterse problemen met een branderige keel, hinderlijk gekuch, koude rillingen en stijve spieren). Deze Echinaforce variant is uniek door de toegevoegde vitamine C, die onder andere helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Eén tablet bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

feed_Echinaforce_Vitamine_C_45tab

 

 Een goede weerstand is van belang om fit te blijven. Hoe beter je weerstand, hoe fitter je bent. Bovendien helpt een goede weerstand om na een mindere periode sneller weer volop actief te zijn. De Echinacea purpurea (rode zonnehoed) staat bekend om haar positieve invloed op de weerstand. Het is dan ook deze plant die de basis vormt voor Echinaforce + Vitamine C.
Vitamine C is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Het verhoogt de weerstand en bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd. Vitamine C is bovendien een anti-oxidant dat helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Zo speelt het een belangrijke functie bij het behoud van gezonde botten, tanden, goede interne circulatiekanalen en andere lichaamsweefsels.

Adviesprijs: € 20,90 voor een duoverpakking

Lees ook:Grip op griep
Lees ook:Vitamine D, goed iDee!
Lees ook:Superfruit op je lippen!
Lees ook:Een superfruit shake voor je lippen!
Lees ook:Verkouden? Vitamine C, C en C!!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stay fit en verhoog je weerstand!

  1. Marike

    Je moet gewoon veel buiten spelen en 8-10 uur slapen per nacht, dan heb je al die dure rommel niet nodig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>