Vetcellen zijn onze gemeenste vijanden

Vet verbranden willen we allemaal wel, maar onze vetcellen zijn eigenlijk de gemeenste cellen in ons lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer je lichaam vet verbrandt dat dat het eerste gebeurt in je gezicht, armen en benen? Daarna volgen de vetcellen in je bovenlichaam, borst, dijen en achterwerk en als laastste zal pas de vetmassa in je buik zich geroepen voelen om te verdwijnen. Mensen met een sixpack hebben dus bijna nul aan vetmassa…petje af voor hen. Via buikspieren alleen kun je echter geen plat buikje krijgen. Het is

een drieluik van: veel bewegen, gezond eten én buikspiertrainingen. Met buikspieroefeningen alléén verbrandt je geen vet, maar krijg je enkelt stevigere buikspieren. Honger jezelf niet uit, want dat heeft totaal geen zin. Het beste is nog altijd 3 gezonde maaltijden per dag + 3 verantwoorde tussendoortjes als fruit, noten of een bakje yogurth. Pas je levenswijze aan, laat de alcohol voor wat het is en probeer gezond te snacken en minimaal drie keer per week intensief te bewegen. Zo begin je de strijd tegen gemene vijhanden die ‘vetcellen’ heten, maar als je goed je best doet, kom jij straks uit je lichamelijke oorlog met een super mooi buikje. :) Wie wil dat nou niet?

Lees ook:Toedeloeeeee suiker!!
Lees ook:Energiek en slank de zomer door?
Lees ook:Na de kerst voel ik me zooooo…. opgeblazen!!
Lees ook:15:00 uur de grootste verleiding om ongezond te snacken
Lees ook:Stay skinny & skip sugar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vetcellen zijn onze gemeenste vijanden

  1. lisanne

    heee allemaal,/
    afvallen is heel moeilijk vind ik zelf ik zoek naar oefeningen die ik kan doen ik doe wel buikspieroefeningen maar dat is langer niet genoeg ik doe er iedere avond 50 en iedere ochtend 15 ik drink alleen s’ochtends optimel en de rest van de dag water. Voor de rest eet ik bruin brood met kaas. en een appel later op de dag.
    ik wil niet als een vetzak over het strand lopen maarjaa dan moet er wel wat gebeuren, het is echt moeilijk omdat als je famielie of met een verjaardag je wat lekkers aangeboden krijgt je nee moet zeggen en dat kan ik niet zo goed.

    heeft iemand nog tips voor me?
    Met vriendelijke groet, Lisanne

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>