Na de kerst voel ik me zooooo…. opgeblazen!!

Hahahahahaha hoe was jullie kerst? Lekker gegeten? Lekker gedronken? En hoe voel je je nu? Ik voel me echt net zoals dit plaatje wat ik vandaag toegestuurd kreeg. Time to go aan de bak en even op mijn eten te gaan letten de komende dagen dus. Ik ga tot en met 31 december even niet drinken en twee maaltijden door lichte maaltijden vervangen. En dan tussendoor een hoop fruit en water… dan moet het goedkomen! Hoe voelen jullie je? Alle tips zijn welkom!

Lees ook:Feestdagenkilo’s? Ik ben geen grammetje aangekomen #Herbalife
Lees ook:Happy & sparkling 2014!
Lees ook:Je bent 29 jaar, dus je voelt je oud…. of juist niet?
Lees ook:Slanker & meer energie met Herbalife, ik test het uit
Lees ook:Voel me gezonder na een maand ‘Herbalifen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>