Water in een potje

waterpotjeHet magazine Glamour en Ici Paris XL organiseren ook dit jaar weer de Glammie Awards. Hierbij kiezen zij jaarlijks per categorie de beste cosmetica producten. Daarnaast is er ook voor verschillende mannelijke en vrouwelijke BN-ers de grootse titel Beauty of the year te winnen. Deze Award show mag daarom ook wel de Nederlandse Oscar uitreikingen voor de cosmetica genoemd worden.

H2O Plus mag zich vol trots een van de genomineerde noemen
Binnen de categorie favorite skincare product zal de Face Oasis Ultra Hydrator het opnemen tegen andere erkende merken. Deze revitaliserende dagverzorging heeft een gelformule met het comfort van een crème. Hij zorgt voor intense hydratatie en door de toevoeging van bruine algen dat vocht gereguleerd blijft. Daarnaast krijgt je huid weer nieuwe energie door innovatieve Nutri-Spheres die werken als intensieve vitamine bommetjes.

Face Oasis Ultra Hydrator, 50ml € 44,00

Stemmen mag
De uitslag wordt bepaald door het aantal stemmen van de consument. Het stemmen kan op de site: www.theglammies.nl Op 8 juni 2010 worden de winaars bekend gemaakt tijdens een spectaculaire Awardshow.

Voor meer informatie zie www.h2oplus.nl

Lees ook:Nieuwe innovaties in best-selling Oasis lijn
Lees ook:Heb ik nu een vochtarme of een droge huid?
Lees ook:Booster voor je huid!
Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Verintensiveer je door de zon gekuste huidskleur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>