Nieuwe innovaties in best-selling Oasis lijn

hH2O Plus gaat met nieuwe innovaties de herfst tegemoet.De best-selling Oasis lijn is weer een innovatieve cleanser en een dagverzorging rijker! Face Oasis Dual Action Exfoliating Cleanser
Deze innovatieve cleanser is een ware multi-tasker. Naast het weg halen van make-up en onzuiverheden heeft deze ook een ex-foliërende werking. Door de toevoeging van de Exfoliating Fusion™ van fruitzuren, ahornsiroop en rietsuiker egaliseert deze deopperhuid. Jojoba Parels verzorgen en verzachten je huid. Dit zorgt voor een schone en stralende huid bruisend van nieuwe energie.
€ 24,- voor 120ml

Face Oasis Hydrating Lotion SPF30
Deze olie-vrije, lichte lotion heeft alle voordelen van de H2O Plus klassieker: Face Oasis Hydrating Treatment™ . Reguleert vocht intensief, revitaliseert en geeft je huid weer haar energieke uitstraling terug. Daarnaast beschermt deze dagverzorging tegen UVA en B door middel van een SPF 30.
€ 44,- voor 38ml

Waarom is de H2O Plus Oasis™ lijn al jaren best selling?
Deze complete lijn biedt hydraterende en revitaliserende gezichtverzorging op olievrije basis. Deze lijn is verrijkt met de hydraterende mix van wakame, zeevenkel en zeesla die ultieme hydratatie afgeven en de kracht bezitten om de vermoeide huid weer te laten herleven. De olievrije formule geeft de producten een lichte comfortabele textuur en voorkomt overbelasting van de poriën.

Unieke H2O Plus huidverzorging: water is you
De zee is de bron van alle leven op aarde. De onderwaterwereld bevat een briljant spectrum van mineralen, algen en zeewieren. Deze bezitten de kracht om de huid te herstellen en te transformeren. Onze lichaamseigen compositie van moleculen is vrijwel identiek aan de oorspronkelijke moleculen uit de zee en daarom neemt de huid de H2O Plus formules moeiteloos op. Net als de andere producten in de sea-derived huidverzorgingslijn van H2O Plus, is Face Oasis Ultra Hydrator gebaseerd op voedende zee-extracten en gezuiverd water. De krachtige werking van vitaminen en mineralen uit de zee, gecombineerd met innovatieve technologie, geven de huid een intense hydratatie en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De skincare en spa-producten van H2O Plus zorgen daarmee voor natuurlijke bescherming en revitalisatie.

Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Mooi met zeewater…
Lees ook:H2O”Pina Pasion = lentezon in je badkamer!
Lees ook:Booster voor je huid!
Lees ook:Heb ik nu een vochtarme of een droge huid?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>