Mooi met zeewater…

waterNatuurlijk is het al bekend dat de eerste stap naar een zuivere uistraling een goede gezichtsreiniging is. Je kunt de kracht van deze eerste stap versterken door er een extraatje aan toe te voegen.

Dit kan met de Sea Clear 10-min Mattifying Mud Mask. Binnen 10 minuten geeft dit masker een oplossing voor de huid die snel een intensieve dieptereiniging nodig heeft. Je poriën worden diep gezuiverd door de basis van Koaline klei. Verder bevat dit moddermasker neutraliserende zeealgen en extracten van olijfblad die je huid een matte, zuivere en frisse uitstraling geven.
Sea Clear 10-min Mattifying Mud Mask, 104 ml voor € 28,00

 

Complete Sea Clear lijn:

De Sea Clear 10-min Mattifying Mud Mask is een onderdeel van de complete Sea Clear lijn. Deze olievrije productlijn is rijk aan mineralen en zeewierextracten die matteren en de poriën verkleinen. Naast het masker complementeren de onderstaande producten de lijn:

Sea Clear Mattifying Cleansing Mousse
Een olievrije dagelijkse reiniger op water basis, die overmatige talg en onzuiverheden van verstopte poriën wegschuimt.
222 ml voor €24,00

Sea Clear Mattifying toner
Een verfrissende toner met een tweevoudig werking, die AHA’s bevat om onzuiverheden te verwijderen en de poriën te minimaliseren, terwijl ultra fijn poeder het glimmen matteert.
251 ml voor €19,00

Sea Clear Pore Refining Serum
Een olievrije formule die de poriën zuivert en minimaliseert.
30 ml voor €29,00

Face Oasis™ Shine-Neutralizing Gel
Deze lichte dagverzorging matteert en is een ware bron van hydratatie.
50 ml voor €38,00

H2O Plus Sea Clear t-zone Mattifier
Een olievrije gel met zeealgen, olijfblad extract en krachtige silica die de T-zone direct matteren.
15 ml voor €19,00

Water is you
De zee is de bron van alle levenop aarde. Deonderwaterwereld bevat een briljant spectrum van mineralen, algen en zeewieren. Deze bezitten de kracht om de huid te herstellen en te transformeren. Onze lichaamseigen compositie van moleculen is vrijwel identiekaan deoorspronkelijkemoleculen uit de zee – daarom neemt de huid de H2O Plus formules moeiteloos op. Alle H2O Plus producten zijn gebaseerd op voedende zee-extracten en gezuiverd water. De krachtige werking van vitaminen en mineralen uit de zee, gecombineerd met innovatieve technologie, geven de huid een intense hydratatie en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De skincare en spa-producten van H2O Plus zorgen daarmee voor natuurlijke bescherming en revitalisatie.

Voor meer informatie zie www.h2oplus.nl

Lees ook:Nieuwe innovaties in best-selling Oasis lijn
Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Masker met olijfolie voor de onzuivere huid
Lees ook:Krijg controle over je huid en glim niet meer als een malle!
Lees ook:De basis voor je skincare: Avène’s Essentiels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>