Weg pigmentvlekken, welkom heldere teint

Regelmatig komen er vragen bij ons binnen over hoe je pigmentvlekken in het gezicht wegkrijgt en de teint weer gelijkmatig mooi kunt maken. Dit is absoluut niet eenvoudig als je hoopt het met een creme te kunnen doen. Het vraagt om een lange adem, om een rationele houding (weten dat je met creme niet alles voor elkaar krijgt) en om een nog groter offer: nooit meer bakken in de zon! We hebben er al vaak over geblogd. Speciaal voor jullie die er alles over willen weten, zetten we hieronder alle artikelen erover nog eens op een rij.

Copyright: www.moniquelindeboom.nl. Niets mag zonder toestemming worden overgenomen.

Lees ook:Schat, staat de ‘Paasboom’ al?
Lees ook:INSCHRIJVING GESTOPT nieuwjaarscadeau van Clinique
Lees ook:Verslavende 24-uurs creme….
Lees ook:‘Oscar & Babette’, For a Joyful Way of Living…
Lees ook:Paula Begoun: duur echt niet beter…..

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weg pigmentvlekken, welkom heldere teint

  1. Meya

    Beste dames,

    Vlekken en sproeten ontstaan door een concentratie van melanine oftewel hyperpimentatie. Je kan dit onder controle krijgen en houden mits je je aan een aantal regels houd. Sunblocken met een hoge factor.
    Je wordt hier mooier bruin van en dat blijf je ook veel langer. daarnaast moet je niet met een peeling.scrub werken met korrel of vergruiste pitten. deze irriteren de huid waardoor je hyperpigmentatie creert. Nogmaals Bio-Essence heeft tal van producten hiervoor zoals: freckle cream, freckle mask, Deep white lotion en een mijn favoriet; de Deep Exfoliating Gel. Ze zijn iets duurder dan de meest bekende merken maar zuinig in het gebruik. vergeet niet dat hun producten 100% natuurlijke basis ingredienten hebben. Dat kost nu eenmaal iets meer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>