Schat, staat de ‘Paasboom’ al?

Pasen… een heerlijk feest en veelzijdig ook. Naast je herinneringen opfrissen aan het oorspronkelijke paasbijbelverhaal kun je eieren schilderen, jezelf volvreten met chocoladefiguren en choco-eitjes, eieren verstoppen en allerlei lekkers bakken.

Maar als je er echt bij wilt horen anno 2016 dan haal je een ‘Paasboom’ in huis welke natuurlijk over de top wordt versierd. In de US of A is het hebben van een paasboom al echt een dingetje. Om je te inspireren, zetten wij hieronder een aantal kleurrijke paasbomen voor je op een rij. We zijn erg benieuwd naar jouw pronkstuk

Hop naar een tuincentrum en/of de Action en de Xenos en knallen maar met de Easter tree. Vrolijk pasen!

 

 

Lees ook:Maik de boer is kEI grappig
Lees ook:Mariah Carey op haar paasbest…
Lees ook:Eieren zijn goed voor de lijn!
Lees ook:Danielle Oerlemans en haar gezin rocken big time met gekke kapsels
Lees ook:Inspirerend: de coupes van Sylvie Meis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>