Verslavende 24-uurs creme….

Heerlijk voor je huid is de Hannah 24-hour Skin Balancing. Deze creme is speciaal ontwikkeld om je huid binnen enkele dagen zichtbaar en voelbaar te verbeteren en dat zie je! De rijke conditioner voor je huid voorziet je gezicht van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort. De werkstoffen jojoba, calendula, Vitamine E, Hyaluronzuur, sheabutter en Aloe Vera laten je huid stralen. Er is alleen 1 gevaar: als je deze creme eenmaal geprobeerd hebt, wil nooit meer een ander…Vanaf 36 euro – zie ook: www.huidcoach.nl

Lees ook:Earth.Line handcreme heerlijk!
Lees ook:Kneipp Hydro Balans krachtige vochtbinder met aloe vera
Lees ook:Miracle Hand Repair…je handen zullen je ervoor bedanken!
Lees ook:EarthLine hypoallergene creme voor natural liefhebbers
Lees ook:Je handen zo zacht als babyhanden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>