Zomers op je mooist met DIOR

diorVolgens de legende zweeft de paradijsvogel hoog in de lucht en daalt hij nooit op aarde neer. De vrije, flamboyante en ongrijpbare vogel zoekt verkoeling in de hemelse dauw. Voor de zomer van 2013 heeft Tyen zich laten inspireren door deze mythische vogel. De bonte kleuren van zijn verendek zijn terug te vinden in de Dior New Look Summer. De huid kleurt goudbruin in het schijnsel van de zon, stralender dan ooit tevoren. Tussen azuurblauw en indigo, tussen pauwgroen en hibiscusroze… De ogen en nagels pronken met hun exotische kleuren van weelderig natuurschoon. De lippen zijn verleidelijk met een frisse uitstraling dankzij een vleugje roze, koraalrood of perzik. Dit seizoen neemt Dior je mee op reis. Luxe, kleurrijk en zinnenprikkelend.

Deze collectie van de hand van Tyen heeft Violette, Dior Make-up Designer, geïnspireerd bij de creatie van twee nieuwe make-upstijlen: ‘Wild Feather’ en ‘Glowy Exotic’.

Make up stijl: ‘Wild Feather’

Teint: Een naturel zongebruinde teint die speelt met het licht en de gouden gloed, geeft uiting aan het gelukzalige gevoel van een mooie zomerdag.

Ogen: De oogopslag is donker. De zomerse smoky eyes worden omrand door een schitterende kleurenpracht van exotisch groen en blauw.

Lippen: Volle lippen die subtiel verfraaid worden met een naturel bruine kleur.

Wangen: Een koraalrode blush geeft de teint een heldere, frisse uitstraling, zodat het make-up resultaat nog beter tot zijn recht komt.

Nagels: De nagels worden opgesierd met een camaïeu van blauwtinten, als een pauwenveer.

 

Twee nieuwe producten

Dior zorgt voor een revolutie in zonnemake-up! Twee nieuwe producten die je in twee eenvoudige stappen aanbrengt. De nieuwste ‘Bloom & Bronze’ belevenis van Dior.

Diorskin Nude Tan BB Cream

Voor een perfecte balans tussen de zongebruinde teint van een bronzing poeder en de verzorging van een BB cream.

De lichte textuur is even luchtig en zonovergoten als een bronzing poeder. De huid wordt verwarmd met een zonnige tint en oneffenheden worden volkomen onzichtbaar gemaakt. Een volstrekt naturel make-upresultaat met een licht fluweelachtige finish.De zachte, extreem zintuiglijke textuur is verrijkt met natuurlijke, verzorgende bestanddelen die de huid gladmaken en hydrateren. De huid wordt beschermd en voelt fris en prettig aan. De huid wordt direct gevoed, voelt gladder aan en krijgt meer substantie.

Om de zongebruinde teint nog natuurlijker en mooier te maken, heeft Dior ‘Tan Beautifier’ toegevoegd aan de formule van een BB cream. Deze werkstof zorgt ervoor dat de huid vanaf de eerste zonnestralen wordt voorbereid op de zon. Bovendien wordt de huid dag na dag mooier bruin en blijft de zongebruinde teint langer behouden.

Diorskin Nude Tan Paradise Duo

Een absolute musthave: de combinatie van een bronzing poeder en een blush in één doosje. Iriserende, schitterende tinten die de huid optimaal laten stralen en haar verzengen met een ‘sunkissed’ gloed. Twee iriserende combinaties van vier verschillende tinten en beide zijn gebaseerd op hetzelfde principe: de eerste is een bronzing tint om de teint te verwarmen, te egaliseren en op te lichten; de tweede is een blush in popkleuren om de jukbeenderen met kleur te definiëren. De twee tinten kunnen met elkaar gecombineerd worden om een extra helder en fris resultaat te creëren. Speciaal voor deze poederduo’s heeft Dior een poppy kwast in couture design ontwikkeld om deze levendige, iriserende kleuren moeiteloos met elkaar te laten versmelten.

5 Couleurs

Contrasterende texturen, gewaagde kleurencombinaties: de beroemde 5 Couleurs neemt een diepe duik in een lagune (374 Blue Lagoon) en imiteert de veranderlijke kleuren van pauwenveren (434 Peacock). Twee verschillende visies op de tropen; beide zijn even elegant en zomers.

Diorshow Liner Waterproof

Door de ogen te accentueren met een zeegroene lijn, creëert de Diorshow Liner Waterproof heel eenvoudig een grafische look.

Jelly Lip Pen

Een concentraat van pure kleur dat instinctmatig op de lippen aangebracht wordt. Dior heeft het professionele jumbo lippotlood ontwikkeld tot dé lipglosstrend van deze zomer. De balsemachtige formule van de nieuwe Jelly Lip Pen combineert een verzorgende werking met pigmenten en intense glans. Zelfs op een lange, warme zomerdag blijft de gel perfect zitten zonder dat de lippen opgemaakt aanvoelen. Verkrijgbaar in vier zonnige kleuren.

Duo Vernis Bird Of Paradise

Het ‘nagel statement’ voor de zomer van 2013: draag kleur op de nagels als een ‘mismatching’ bikini. gebruik bijvoorbeeld het glanzende groen van pauwenveren op de vingernagels en turquoise op de teennagels. Of andersom natuurlijk… De ultieme zomertrend die elke look extra cachet geeft hanen en voeten een mooie aankleding geeft.

MAKE-UPSTIJL ‘GLOWY EXOTIC’

Teint: De teint is poederachtig en heeft een volkomen naturel zongebruinde tint.

Ogen: De ogen krijgen een frisse, blauwe ‘wetlook’ die geaccentueerd wordt door subtiel glanzende, goudkleurige nuances.

Lippen: De lippen krijgen een beetje extra kleur om in de sfeer van tropische oorden te komen.

Wangen: Om de jukbeenderen te definiëren wordt ‘pink’ blush aangebracht.

Nagels: Om contrast te creëren tussen handen en voeten, wordt hibiscusroze nagellak gecombineerd met petrol blauw. Dat staat fantastisch bij een mooi gebruinde huid!

 

Diorskin Nude Tan Light Powder

Combineert ultrafrisse met warmere kleuren om direct een stralend effect te creëren. Zoals na een mooi weekend in de buitenlucht, krijgt de huid een vitaminerijke, frisse teint en een subtiele ‘sunkissed’ gloed.

Diorskin Nude Tan Bronzing Powder

Liever een nog zonniger make-upresultaat? Diorskin Nude Tan Bronzing Powder is verkrijgbaar in zes verschillende tinten. Zowel voor een lichte als voor een donkerdere huidskleur zijn er warme tinten die perfect zijn afgestemd om iedere huidskleur een transparante, warme teint te geven. Door de luxe verpakking met cannage motief is Diorskin Nude Tan ook een gewild accessoire. Bovendien wordt er een kabukikwast bij geleverd die speciaal ontworpen is om het poeder gemakkelijk aan te brengen en iedere gewenste dekking te creëren.

Diorshow Mono

Diorshow Mono, de trendy oogschaduw van Backstage, is nu verkrijgbaar in twee nieuwe, zomerse kleuren: zuiver indigoblauw en metallic petrol blauw met een lichte goudglans.

1 Couleur Eye Gloss

Dit seizoen omkleedt 1 Couleur Eye Gloss de ogen met een vervagende lichtkring van zeer fijne glitters in warm bruin of zandkleur met een gouden gloed.

Dior Addict Lipstick De ‘easy chic’ lipstick van Dior is verkrijgbaar in vier fonkelnieuwe, op-en-top zomerse kleuren. Met explosief koraalrood, zuurstokroze, zomers fuchsia of fluorescerend roze krijgt je glimlach een ‘juicy’ glans.

Dior Addict Lip Maximizer

Voor de Dior New Look Summer van 2013 brengt Dior een nieuwe variant van haar cultproduct Dior Addict Lip Maximizer op de markt: abrikoos. Gebruik de gloss twee weken lang als kuur om de lippen meer volume te geven, of gebruik hem dagelijks om de lipstick extra glans te geven.

Duo Vernis Bird of Paradise Het door Dior gecreëerde, contrasterende nagellakduo voor handen en voeten is ook verkrijgbaar in de combinatie hibiscusroze – petrol blauw. Kleurrijk … als een paradijsvogel in de zon.

 

Dior New Look Summer 2013

Bird of Paradise

 

Boutique prijs ter informatie

 

Diorskin Nude Tan Summer BB Creme 001 € 42,50

Diorskin Nude Tan Summer BB Creme 002 € 42,50

Diorskin Nude Tan Paradise Duo 001 Pink Glow* € 58,50

Diorskin Nude Tan Paradise Duo 002 Coral Glow* € 58,50

 

Diorshow Mono 351 Feather* € 31,00

Diorshow Mono 273 Parati* € 31,00

1 Couleur Eye Gloss 740 Zenith* € 27,00

1 Couleur Eye Gloss 530 Golden Sand* € 27,00

5 Couleurs 434 Peacock* € 56,50

5 Couleurs 374 Blue Lagoon* € 56,50

Diorshow Liner Waterproof 348 Aqua Green* € 24,00

 

Dior Addict Lipstick 431 On the beach* € 33,50

Dior Addict Lipstick 471 Flamingo* € 33,50

Dior Addict Lipstick 751 Exotique € 33,50

Dior Addict Lipstick 771 Passionnée € 33,50

Dior Addict Jelly Lip Pen 476 Ilhabela* € 25,00

Dior Addict Jelly Lip Pen 516 Copacabana* € 25,00

Dior Addict Jelly Lip Pen 636 Carioca* € 25,00

Dior Addict Jelly Lip Pen 656 Gaïa* € 25,00

Dior Addict Lip Maximizer 002 Apricot* € 35,00

Dior Vernis Bird of Paradise 001 Samba* € 30,50

Dior Vernis Bird of Paradise 002 Bahia* € 30,50

Summer Blush Brush* € 61,50

 

Lees ook:DIOR Summer!
Lees ook:Kate Moss kust DIOR….
Lees ook:Christian Dior gaat voor junglemotief
Lees ook:Epic! Dior New Look Spring
Lees ook:Glossy DIOR lippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>