Epic! Dior New Look Spring

Dior lanceert nieuwe musthaves op het gebied van make-up. Werkelijk fenomenaal met veel roze!

Volgens Christian Dior is roze ‘de zachtste van alle kleuren’ de kleur van ‘het geluk en de vrouwelijkheid’. Onophoudelijk vond hij nieuwe tinten uit, van teer ballerina roze tot extreem fuchsia. Voor het eerst kwam het roze ook terecht onder de couture-initialen van het CD-logo.

Met de Dior New Look Spring Chérie Bow flirt het roze met smokey zwart en antracietgrijs. Roze, zwart, grijs… het palet explodeert, de harmonieën contrasteren op de huid. Nu een braaf ogende, glamoureus en elektrisch, maar steeds met een hoog cultgehalte: nooit eerder was roze zo edgy.

Het Huis Dior, de codes

De strik die Christian Dior na aan het hart lag is een van de meest symbolische verwijzing van het Huis. Gebonden of ongebonden, de Dior strik is het essentiële element van edele vrouwelijkheid. De kleuren van deze must-haves coutureaccessoires siert het pied-de-poule motief, een uniek detail en ultiem statement.

Starproduct Chérie Bow

Camille Miceli, Artistiek Directrice van de Dior-accessoires, creëerde een nieuwe versie van de Fontanges-strik, genoemd naar de minnares van Lodewijk XIV die opviel door haar strikken in het haar. Elegant in Versailles en nu opnieuw erg trendy. Het starpalet bevat een trio fluweelzachte oogschaduw kleuren, verkrijgbaar in twee harmonieën, het ene opgebouwd rond poederachtig oud roze en contrasterend grijs en antraciet, het andere bestaande uit poppy roze opgefrist met een helder wit. Een zwarte liner en een frisse, roze gloss maken deze limited edition compleet.

Twin Set

De nieuwe oogschaduwpen Twin Set is geïnspireerd door de backstagetechnieken van de visagisten die een oogschaduw aanbrengen en fixeren met een poeder zodat het resultaat duurzaam wordt. Een must voor de ogen. Een zijde bestaat uit een smeltende textuur die een compact, gesatineerd of parelmoeren waasje vormt. Het schuimrubberen uiteinde aan de andere zijde is doordrenkt met stralend poeder dat de kleur laat schitteren. Een kleur, twee effecten en een eindeloos moduleerbaar makeupresultaat. De ogen worden opgehelderd, smoky of extreem geraffineerd, aan u de keuze.

5 Couleurs & 3 Couleurs

Voor het eerst wordt het mythische pied-de-poule motief dat Christian Dior koesterde gebruikt voor de oogschaduwtinten. 5 Couleurs en 3 Couleurs Smoky verschijnen in een combinatie van roze en grijs voor de ogen. De teint straalt in ‘Rose Bonheur’.

Diorskin Nude BB Crème

Diorskin Nude BB Crème is een gedroomde combinatie van verzorging en make-up die de teint op een gloednieuwe manier verfraait. Deze eerste beauty balm geeft de huid de beroemde teint de rose die het huis Dior na aan het hart ligt. De huid perfectionerende beauty balm is de perfecte balans tussen transparantie, stralende teint en perfectie. In een formule van floraal gemineraliseerd water hydrateert, egaliseert, beschermt en corrigeert de beauty balm en zorgt hij voor een unieke frisse, heldere en stralende teint. Nooit eerder oogde de huid zo mooi en stralend. De unieke, rozige frisheid geeft de teint een fraai en onweerstaanbaar accent.

Diorskin Diorblush

Ook Diorblush krijgt het pied-de-poulemotief. In het doosje vinden we een kwastje en twee unieke harmonieën – een perzikachtige en een echt roze – die de teint een vernieuwende frisheid geven. Het roze kleurt de wangen als na een gezonde wandeling in de buitenlucht.

Dior Addict Lip Glow

Voor wie dol is op een discreet roze effect is er een innovatie voor de lippen: de Dior Addict Lip Glow. Het reageert op het vochtgehalte van de lippen om zijn actieve kleurbestanddelen te verspreiden en de lippen te laten glanzen. Dankzij een hoog gehalte voedende oliën worden de lippen intens gehydrateerd.

Dior Addict

De vier nieuwe nuances voor de lente van 2013 zijn indrukwekkend sensueel en combineren gratie met persoonlijkheid.

Dior Nail Glow

Wie droomde nog nooit van een nagellak die de natuurlijke schoonheid en de glans van de nagels versterkt zonder een kleureffect te geven? Dior slaagt erin met Dior Nail Glow: een verzorgende glansnagellak die in één laag een French manicure-effect creëert.

Rouge Dior Vernis

Het zachte bleekroze van Dior Vernis Tutu heeft de delicaatheid van een ballerina. Het fellere en licht koraal Rosy Bow is een ode aan de lente en de stralende verleidelijkheid. De nuance Gris Trianon geeft de nagels een stijlvolle teer grijze kleur, de tijdloze kleur die typisch is voor Dior.

Wim Thompson Tip (Dior National Make-up Artist)

De Twin Set oogschaduw is perfect te combineren met een poeder oogschaduw. Als basis onder de poeder oogschaduw, intensiveert het de poeder en creëert een wet look effect.

Line up:

Rose Poudré 001* € 80,50

Rose Perle 002* € 80,50

5 Couleurs 724 Rose Ballerine* € 57,50

5 Couleurs 854 Rose Charmeuse* € 57,50

3 Couleurs 731 Smoky Rose* € 46,50

Twin Set 060 Gris Soupir* € 33,00

Twin Set 090 Noir Résille* € 33,00

Twin Set 530 Beige Ruban* € 33,00

Twin Set 840 Rose Cache-Coeur* € 33,00

Dior Addict Lip Glow * € 31,50

Dior Addict Lipstick 437 Charmante € 28,50

Dior Addict Lipstick 457 Candide* € 28,50

Dior Addict Lipstick 467 Bow* € 28,50

Dior Addict Lipstick 687 Espiègle* € 28,50

Dior Vernis 155 Tutu* € 23,50

Dior Vernis 306 Gris Trianon € 23,50

Dior Vernis 355 Rosy Bow* € 23,50

 

Nail Glow* € 24,00

Diorblush 659 Corail Tendre* € 43,50

Diorblush 729 Rose Bonheur* € 43,50

*limited edition

 

Beschikbaar vanaf 23 januari 2013

Lees ook:Christian Dior gaat voor junglemotief
Lees ook:Duik beeldschoon de lente in met DIOR
Lees ook:DIOR Summer!
Lees ook:Kate Moss kust DIOR….
Lees ook:Zomers op je mooist met DIOR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>