DIOR Summer!

De Pret-a-Porter Spring Summer is als een uitnodiging voor een opwindende reis naar de tropen. De bloemmotieven, jurken met zonnige prints en exotisch borduurwerk resulteren in sensuele silhouetten. De matrozenuniformen worden versierd met kant, haaienleerprint, bloemen en palmbomen uit de Stille Zuidzee. Als echo van deze collectie nodigt ook Tyen ons uit voor een bezoek aan het ‘paradijs’. Hij doet dit met een make-up die speelt met het contrast tussen gedurfde fluorkleuren en een zonovergoten huid.

Dior Vernis

Voor de zomer lanceert Dior Vernis twee nieuwe flashy fluorkleuren: neonroze (Dior Vernis Paradise 558) en vibrerend oranje (Dior Vernis Aloha 638) zijn dé kleuren van de catwalk! Om de glans te versterken kan op beide kleuren een extra glanzende topcoat worden aangebracht. Het spiegelglanseffect wordt op die manier nog indrukwekkender!

Dior Addict Crystal Gloss

Deze ‘watergloss’ geeft de lippen een absoluut zomerse kristalglans. De transparante of geïriseerde kleuren schommelen tussen fruitig roze en fris perzik en geven het gezicht onmiddellijk een stralend accent. De vinyltextuur die verrijkt werd met een polymeren-gel maakt de lippen heerlijk vol en zorgt voor een duurzaam comfort en een optimaal vochtgehalte*. Dior Addict Crystal Gloss verschijnt in vier kleuren. Twee pure en transparante kleuren, Sirop de Pêche 047 en Sirop de Rose 087 en twee pittige nuances, Eclat de Pêche 037 en Eclat de Rose 077.

Diorskin Nude Glow

Een gezonde, natuurlijke, stralende teint wordt gerealiseerd met de make-up Diorskin Nude. De formules met Actief Gemineraliseerd Water verfraaien de huid en de pigmenten zorgen voor een stralende, natuurlijke teint. Diorskin Nude Glow biedt ons een nieuwe kijk op zomermake-up met een minder amberachtige maar frissere kleur. Het Diorskin Nude concept bestaat uit drie verschillende producten: Healthy Glow Summer Powder, Healthy Glow Summer Fluid en Healthy Glow Complexion Enhancer.

Diorskin Nude Glow Healthy Glow Summer Powder

Het collector’s item van deze zomer is ongetwijfeld dit zomerpoeder met hoog couturegehalte. Het poeder verlevendigt en flatteert de teint met een zomerse gloed die echter is dan de natuur zelf. Het geheim van dit natuurlijke effect is dat elke harmonie bestaat uit een combinatie van vier tinten. Elk van deze tinten vangt een facet van het licht op, waardoor de huid in de eerste zonnestralen een stralende teint krijgt. Het product wordt met de kwast aangebracht om de gewelfde zones van het gezicht te verwarmen met een sunkissed accent of om het hele gezicht in alle zachtheid te

Diorskin Nude Glow Healthy Glow Summer Fluid Sunkissed Charme

De Summer Fluid creëert de stralende illusie van een teint die zachtjes gebruind werd door de eerste zonnestralen. Amberkleurige prisma’s werken als kleurfilters die de huid verwarmen in harmonie met haar natuurlijke kleur. De sorbettextuur bevat een hoge concentratie Gemineraliseerd Water waardoor de teint onmiddellijk en langdurig fris is. Bij het aanbrengen verandert de fluide in een poeder met vederlichte, fluweelzachte finish en een zacht nude-effect. De Summer Fluid wordt alleen of samen met het Summer Powder gebruikt. De twee nuances geven elke huid een zonnige nude-teint: Rosy Nude 001 en Honey Nude 002.

Diorskin Nude Glow Healthy Glow Complexion Enhancer

Met de Complexion Enhancer lijkt het alsof je net van een wandeling in de buitenlucht terug bent. De subtiel parelende textuur met abrikooskleurige pigmenten verdrijft de vale teint en heeft een verfrissend effect. De waterige gel boordevol Gemineraliseerd Water voelt bij het aanbrengen heerlijk fris aan. Het licht wordt zachtjes weerkaatst waardoor de huid er stralend gezond uit ziet, zonder te glimmen. Naargelang de verschillende toepassingen corrigeert deze weldadige fluide de vale teint waardoor opnieuw een natuurlijke look ontstaat. De Complexion Enhancer wordt apart gebruikt of als basis onder de foundation om het effect nog stralender te maken. De tint is geschikt voor elke huidskleur.

Dior 5 Couleurs

Als contrast met de neonkleuren vormen de harmonieën Rosy Nude en Rosy Tan op de ogen een natuurlijke kleur. De glittertinten zorgen voor een weelderige en exotische look. 5 Couleurs verschijnt deze zomer in 2 nieuwe kleuren, Rosy Nude 534 en Rosy Tan 745.

Tip van Wim Thompson

“De vloeibare Diorskin Glow is ideaal om snel en eenvoudig een transparante  natuurlijke glow te creëren. Stel je hebt haast of je hebt geen zin om een volledige foundation aan te brengen dan kun je dit product gebruiken. Het is geen camouflerende basis, maar hij werkt juist verhelderend en door de weerkaatsende deeltje verdoezelt hij toch oneffenheden. Breng hem aan op de uitstekende delen van je gezicht zodat hij mooi het licht kan vangen.”

Dior New Look Summer 2011

Electric Tropics

5 Couleurs 534* € 55.50

5 Couleurs 754 € 55.50

Diorskin Nude Glow Powder 001* € 45.00

Diorskin Nude Glow Powder 002* € 45.00

Diorskin Nude Glow Fluid 001* € 45.00

Diorskin Nude Glow Fluid 002* € 45.00

Diorskin Nude Glow – Healthy Glow Complexion Enhancer* € 45.00

Fluorescent Nail Polish & Glossy Top Coat 558* € 31.00

Fluorescent Nail Polish & Glossy Top Coat 638* € 31.00

Dior Addict Crystal Gloss 037* € 27.00

Dior Addict Crystal Gloss 047* € 27.00

Dior Addict Crystal Gloss 077* € 27.00

Dior Addict Crystal Gloss 087* € 27.00

Dior Addict Lip Maximizer 002* € 32.00

*Limited Edition

vanaf 13 april verkrijgbaar

Lees ook:Zomers op je mooist met DIOR
Lees ook:Christian Dior gaat voor junglemotief
Lees ook:Epic! Dior New Look Spring
Lees ook:Kate Moss kust DIOR….
Lees ook:Duik beeldschoon de lente in met DIOR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>