Wowsterrrrr: Shocking nice lips!

Was je toevallig nog op zoek naar een nice lipgloss die goed en lang blijft zitten? Dan hebben we wellicht iets voor je….

Volle en zachte lippen, gekleurd en sensueel. Lippen waarvan we altijd hebben gedroomd en die niet onopgemerkt blijven. Gedurfd en brutaal, verleidelijk en teder, doch schaamteloos. Betoverend. Lippen die verrassen. Lippen verzegeld in reflectie. Open lippen, gestrekt in een brede glimlach. Voor vrouwen die graag lachen, die zich hardop durven uitspreken en regelmatig uitbarsten in een schaterlach. Vrouwen die niet bang zijn om hun mening te uiten. Maar die ook weten wanneer zij beter even stil zijn en luisteren. Lippen die vriendelijke woorden fluisteren.

Aan al deze vrouwen wijdt Collistar de nieuwe Shock lijn van Gloss Design®, een nieuwe familie van acht levendige en intense, warme en mysterieuze kleuren. Onvergetelijk, zoals alle vrouwen.

Camelia, Pink, Cherry, Violet, Poppy, Fuchsia, Orange en Slate: dit zijn de kleuren van de nieuwe Shock lijn van Gloss Design®. Een echte triomf van licht, deze acht gloednieuwe kleuren doen ons herinneren aan de jaren ’80 door hun fluorescerende en sprankelend glossy resultaat. De multisensoriële textuur met ‘repulp’ effect garandeert volle lippen met shocking kristalheldere finish. Gloss Design® beschikt, dankzij de toevoeging van mirre hars, over een ultra technologische en innovatieve formule die het volume van de lippen met 25% doet toenemen (15 minuten na applicatie zichtbaar) en biedt hiermee een ‘repulping’ effect. Bij dagelijks gebruik blijft dit effect ongewijzigd gedurende 30 dagen. Een melange plantaardige extracten en oliën geven de gloss een wetenschappelijk bewezen hydraterend en anti-rimpel vermogen. De lippen ogen direct voller, gladder en sensueler. Het hoge percentage multireflecterende parels in de formule creëert op de lippen spectaculaire driedimensionale licht- en prisma effecten zoals niet eerder gezien. Na applicatie blijft Gloss Design® Shock 4 uur perfect glanzend, de kleur blijft intact en de lippen zacht.

Vanaf medio november 2011 verkrijgbaar bij de parfumerie en goed gesorteerde drogisterij

 Prijs: € 19,45

Lees ook:Verleid met ‘Melting Pink’
Lees ook:Ideaal, een marker voor je mond
Lees ook:Q10 in je gloss
Lees ook:Lekker glosje
Lees ook:Lippen à la Angelina Jolie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>