Verleid met ‘Melting Pink’

Colour Drop Lipstick van Oriflame belooft je lippen een sublieme glans, intense kleurpracht én hydratatie.

Innovatief design voor eindeloze perfectie
Oriflame heeft een nieuwe wereldprimeur met Colour Drop Lipstick. Het slimme mechanisme van de verpakking duwt de lipstick omhoog uit de huls en zorgt dat de mooie druppelvorm van de formule behouden blijft. In tegenstelling tot andere lipsticks die al snel hun vorm verliezen, blijft Colour Drop na iedere applicatie perfect intact, voor een lipstick waarop je altijd kunt vertrouwen!

Uitzonderlijke glans, dynamische kleuren

Colour Drop Lipstick van Oriflame is verkrijgbaar in acht weelderige tinten die de lippen voorzien van een uitzonderlijke glans en ze een zijdezacht gevoel geven. Deze verleidelijke kleuren zorgen ervoor dat je je de hele dag glamourous en mooi voelt, zonder dat je je lipstick steeds opnieuw aan hoeft te brengen. Al je lipstickwensen komen samen in dit product!

 

Zachte, gladde én goed gehydrateerde lippen

Oriflame Colour Drop Lipstick laat zich niet alleen moeiteloos aanbrengen, de formule geeft ook een streeploze dekking en een intense kleur. De samenstelling bevat het ‘Dew Drop Complex’ met jojobaolie en vitamine E, en sinaasappelbloesemolie. Maar liefst 91% van de vrouwen was het er over eens dat de lippen onmiddellijk gehydrateerd aanvoelden*.

*Consumententest door 62 vrouwen

Oriflame Colour Drop Lipstick is verkrijgbaar vanaf 27 september 2013 voor € 10,00/stuk (met een tijdelijke introductieaanbieding van € 5,99) in de volgende 8 rijke tinten:

  • Beige Dew
  • Rose Elixir
  • Peach Sensation
  • Melting Pink
  • Drop of Fuchsia
  • Liquid Red
  • Glossy Berry
  • Brown Fusion

Check ook: http://www.youtube.com/watch?v=w7f-HfzO3lk

www.oriflame.nl

Lees ook:Liefs voor je lippen
Lees ook:Lipgloss met spiegelglans
Lees ook:Epic! 3 verschillende kleuren lipstick in 1 huls
Lees ook:Schitter met diamanten op je lippen
Lees ook:Verleidelijke lip look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>