Lippen à la Angelina Jolie

Voor wie ook weleens van mooie volle lippen zoals Angelina Jolie droomt, is er nu een nieuwe beautymusthave ´The Temps Plumping Treatment´ van md formulations® Deze lipplumper geeft je lippen zichtbaar meer volume. Voordeel van dit product is dat het niet pijn doet zoals injectables en dat het effect vier uur aanhoudt per keer dat je het gebruikt.

Op deze manier kun je bijvoorbeeld je lippen extra feestelijk opmaken wanneer je een avondje uit gaat. De geavanceerde twee in één lipbalsem met verzachtende en hydraterende eigenschappen en met een tijdelijk lipopvullend effect bevat micorsferen van hyaluronzuur en ingekapseld marine collageen.

Deze combinatie van werkstoffen trekt vocht aan, vult zich met vocht en houdt het vocht vervolgens langdurig vast, om de lippen op die manier aanzienlijk voller te doen lijken. Fenomenaal! Normaal gesproken ben ik gewend soortegelijke plumpers om de paar minuten op te smeren, maar deze geeft je maar liefst vier uur lang vollere lippen.

De plumper heeft een prettige kaneelsmaak en deze kan puur op de lippen worden aangebracht of onder je favoriete kleur lipstick of gloss. € 33,60 verkrijgbaar bij diverse salons in Nederland, voor info: www.mdformulations.nl

Lees ook:Lips like Angelina Jolie
Lees ook:Beeldschone lippen met Lip Tox
Lees ook:Kleur je lippen mandarijnoranje!
Lees ook:Labello & de natuur, lief voor je lippen
Lees ook:Krijg net zulke mooie lippen als Angelina Jolie!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lippen à la Angelina Jolie

  1. joke

    Monika, heb je deze geprobeerd? Is het wat, vroeg ik me af?

      /   Reply  / 
  2. Monika vd Marel Auteur

    ik vind hem super!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>