Eten, slapen en reinigen

Er zijn drie dingen belangrijk in het leven en dat zijn: eten, slapen en reinigen. Je huid is gebaat bij een goede reiniging.

Met water, zonder water of snel… Goede reiniging van de huid is een essentiële stap in het schoonheidsritueel. ICI PARIS XL biedt iedereen de perfecte manier om de huid te reinigen, te zuiveren en make-up te verwijderen, zonder dat er irritaties optreden.

Een persoonlijk huidreinigingsritueel samenstellen? Dat kan bij ICI PARIS XL!

Cleansing milk 200 ml en 50 ml

De cleansing milk is de perfecte verzorging voor de normale tot droge huid. Deze multifunctionele make-up remover is, mede dankzij ingrediënten als malva en voedende macadamiaolie, even zacht en efficiënt op het gezicht, als op de lippen. Naast het gebruik als cleansing milk, is deze verzorging door de rijke, crèmige textuur tevens uitermate geschikt voor een verzorgende gelaatsmassage.

Refreshing cleansing foam 125 ml

De perfecte, luchtige reiniging voor alle huidtypes. Gebruik deze rijke, romige mousse in de ochtend en in de avond. De huid wordt op zachte wijze gereinigd en na gebruik voelt de huid heerlijk schoon en fris aan.

Eye make-up remover 50 ml en 125 ml

De eye make-up remover bestaat uit een transparante fase en een hydraterende fase, waardoor make-up effectief verwijderd kan worden, zonder daarbij de oogzone te irriteren. Het product is oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige ogen, alsmede voor dragers van contactlenzen. Bovendien is er provitamine B5 toegevoegd om de wimpers te voeden en nog mooi te maken.

Na de basisreiniging, is het raadzaam (Odette vond beste voor je huid niet passend in deze zin) om het reinigingsritueel af te sluiten met de ICI PARIS XL Gentle toning lotion of Refreshing toning lotion.

Gentle toning lotion 200 ml en 50 ml

Voor de gevoelige huid is deze lotion de perfecte afsluiter. Dankzij de verzachtende malva, voelt de huid na gebruik niet trekkerig aan. Een zuivere teint is het resultaat!

Refreshing toning lotion 200 ml 50 ml

Een verkwikkende lotion zonder alcohol voor de gemengde tot vette huid, die de huid mat en fluwelig maakt. De infusie van zuiverende eucalyptus en adstringerende groene thee zorgen voor een gezonde, matte en stralende teint.

Gentle facial scrub tube 75 ml

Deze delicate, fijne srub met natuurlijk abrikozenpitpoeder exfolieert de huid zonder te stresseren. De scrub zuivert de poriën en verwijdert talg en dode huidcellen die teint vuil en dof maken. Het resultaat is een zachte, stralende huid!

 www.iciparisxl.nl

 

Lees ook:Zijdezachte verzorging voor je gezicht
Lees ook:Top voor je huid : Eau Thermale Avène
Lees ook:“Never sleep in your makeup”
Lees ook:Superzachte make-up remover geeft je een fluweelzacht huidje
Lees ook:Hydrofiel reinigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>