Arie Boomsma is kaal…

Op zijn kin!

Hahahahaha sorry, we konden het niet laten. Arie is voor het programma Net 5 het programma Grenzeloos verliefd aan het werk in Mexico en heeft daar iets aan zijn looks laten doen.  Hij vertelt erover op Instagram: De Mexicaanse barbier heeft mij flink onder handen genomen. Lang geleden dat ik glad geschoren door het leven ging. En als je goed kijkt zie je dat hij een heel mal sikje liet staan. Of hij vergat daar iets, dat kan ook. Maar in beide gevallen kwam ik er pas achter toen ik uren later in een spiegel keek.

Wie goed kijkt, ziet een strookje stoppels net onder Arie zijn onderlip…. wellicht wordt het een nieuwe trend

Lees ook:Word gezonder met Arie Boomsma!
Lees ook:Sporten bij Arie Boomsma
Lees ook:Fit met Arie Boomsma
Lees ook:Arie Boomsma baalde van zijn tepels
Lees ook:Oogjes in de lift: Eye Lift Fusion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>