Arie Boomsma baalde van zijn tepels

Alleskunner Arie Boomsma zou niet tevreden zijn geweest met de tepels die hij van God gekregen heeft. Althans dat schreef hij onlangs op social media. Met op Instagram daarbij een throwback foto met zichtbare tepels. Arie schreef dat hij in 2001 een tepeloperatie heeft ondergaan. Nogal een onthulling van Arie!

Arie vertelt: “Het waren de jaren dat ik de drukte van de bewoonde wereld ontvluchtte. Nog vóór de tepeloperatie die ik in 2001 onderging. Mijn tepels prikten nog als gesmokkelde rozijnen door mijn T-shirts heen. Als minuscule wachttorentjes, trots en alert. Te klein, té perky. Uit schaamte hield ik bij het douchen vaak mijn kleding aan. En toch was er ook sprake van geluk die jaren. Een diep voorgevoel van dingen die onvermijdelijk zouden komen, een duistere zekerheid dat het beste van het leven nog beginnen moest.”

Update: het betreft een goede grap van onze Arie

 

bron: Instagram

 

 

Lees ook:Word gezonder met Arie Boomsma!
Lees ook:Fit met Arie Boomsma
Lees ook:Arie Boomsma is kaal…
Lees ook:Sporten bij Arie Boomsma
Lees ook:Xess Xava, Bobby Jo, Jonah of Noah? Welke BN-er baby is het knapst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>