Oogjes in de lift: Eye Lift Fusion

Het verbaasd me altijd weer als krantenjournalisten een paar dagen beautyproduct uitproberen en vervolgens melden dat ze totaal geen resultaat zien. Onlangs werd door het Parool het product EyeLift Fusion getest. Een oogcreme die binnen 10 minuten zichtbaar resultaat belooft….

 

 

Van het merk FusionBeauty ken ik de lipgloss en zonder denigrerend te zijn; het werk als een tiet! Producten van dit merk hebben als kenmerk dat ze huid iets kunnen laten opzwellen. In het geval van de lipglosses voel je dat ook en zie je het heel miniscuul als je goed kijkt. Verder zijn het heel fijne glosses die lang houden en ze komen in mooie kleuren.

Nu is er dus ook de Eyelift, met heel erg veel hyaluronzuur en een goedje dat ze M-Tox hebben genoemd, want zoiets insinueert als een Botoxje maar dan in een creme. Daar gaan we weer, dat soort kreten zouden verboden moeten worden. Neemt niet weg dat zeer geringe huidontspanning wel degelijk verkregen kan worden, al was het alleen maar door een mega vochtbommetje aan de huid af te geven. Door de huid iets op te laten zwellen worden fijne lijntjes dus vanzelf en redelijk onmiddellijk minder zichtbaar. Dus zo snel als beweert kan het zeker, maar of dat 24 uur aanhoudt, zoals het persbericht wil doen geloven….da's twijfelachtig. Van de twee Parooljournalisten die het uittestten, had vooral de oudere dame met de rimpelige ooghuid er zichtbaar baat bij (al bleef ze zelf sceptisch, 'zag ze het wel goed'?), zoals ze liet zien op een vergezellende foto. En zoals ook te zien is op de fotos die de producent zelf de wereld instuurt (zie hierbij)….

Het product is te koop bij Skins Cosmetics (89 euro…zucht), en als je dan toch gaat….neem zo'n lipgloss mee. Hij is heerlijk!

Lees ook:Jummie….blote mannen in je lipgloss
Lees ook:Olaz zet hoog in met Regenerist Daily 3 Zone Treatment Cream
Lees ook:Liefde in een tube , voor frisse ogen
Lees ook:Yolanthe in zee met Adidas?
Lees ook:Budget summerproof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>