Inspirerend: de coupes van Sylvie Meis

Wie we echt nog nooit op een slechte haardag hebben betrapt, is Sylvie Meis. Haar haren zitten werkelijk 24/7 fantastisch.Haar looks zijn zeer divers. Soms heel simpel andere keren juist weer over de top glamourous. Wij zetten een aantal foto’s van de coupes van ons beste exportproduct voor je onder elkaar. Laat je inspireren!

Xelly Cabau van Kasbergen stylt regelmatig Sylvie’s haar. En ook de Duitse haar- en make-up stylist Serena Goldenbaum  creërt regelmatig geweldige coupes bij Syl. Leco neemt de kleur voor zijn rekening en daarin is en blijft hij een koning op kappersgebied!

Foto’s: Instagram Sylvie 

 

 

Lees ook:Wil je dezelde looks als Yolanthe en Sylvie?
Lees ook:Lekker make-uppen met de app van Yolanthe’s zusje
Lees ook:Sylvie’s visagist
Lees ook:Yolanthe showt haar prachtige buikje
Lees ook:Check Sylvie’s nieuwe look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>