Check Sylvie’s nieuwe look

Sylvie van der Vaart is binnenkort weer te zien op de Nederlandse tv. Ze wordt de presentatrice van The Face, een nieuwe modellenwedstrijd die vanaf eind februari bij RTL5 te zien is. Van der Vaart was de afgelopen jaren vooral actief op de Duitse tv. Op dit moment zijn de opnames in volle gang. Leco is haar vaste mooimaker. Op Twitter heeft Sylvie een foto van haar nieuwe look in Versace. Wat vinden jullie ervan? Wij vinden het echt Toooooooooooop!! Go Sylvie!

Lees ook:Angela zet de schaar erin
Lees ook:Sylvie’s visagist
Lees ook:Zelfs in badjas een beauty
Lees ook:Fun in the sun met Sylvie
Lees ook:Inspirerend: de coupes van Sylvie Meis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>