Laat je kleden door Barbie

Sinds de huwelijkscrisis tussen Barbie en Michael, zit Samantha (her real name) niet bij de pakken neer! Ze laat haar gemanicuurde handen flink wapperen om brood op de plank te krijgen voor de kids. Op Facebook vertelt ze enthousiast over haar job : “Aangezien ik niet stil wil zitten, heb ik iemand gevonden die samen met mij kleding party’s wil geven. Zo vaak hoor ik: waar koop jij dat…dat ik dacht: lekker thuis bij een groep meiden met kleding langs komen en mensen happy maken.”

Samantha verkoopt kleding tot en met maat 48. Dus dames met een maatje meer kunnen eveneens goed slagen.

In haar eigen woorden: “Toen dacht: kleding party’s ga ik geve! Aangezien ik niet stil wil zitte, heb ik iemand gevonden die samen met mij kleding party’s wil geve. Zo vaak hoor ik: waar koop jij dat enz enz dat ik dacht: lekker thuis bij een groep meiden met kleding langs en mensen happy make. Wil jij dat? Heb je een groepje meiden die willen kijke kijke en ook kope? App me via 0681764682 (niet me eigen nummer) of stuur pb hier of mail via [email protected] en wie weet zit ik binnekort bij jou thuis met leuke kleding  😎 hoe cool is dat

 

Lees ook:Win een Yves Rocher Beauty Party!
Lees ook:Win een ‘Sweet 16 Party’ met Vogue Teens!
Lees ook:Zumba in stijl
Lees ook:Amerikaanse moeder verminkt zichzelf door thuis plastische chirurgie toe te passen
Lees ook:Overleven in de jungle zonder crèmes en föhn…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>