Win een ‘Sweet 16 Party’ met Vogue Teens!

Elk jong meisje droomt van een ‘Sweet 16 Party’. Op MTV is hier zelfs een speciaal programma aan gewijd. Per aflevering kijken er tussen de 20.000 en 200.000 meiden naar dit programma, waarin een meisje uit een rijk gezin 16 jaar wordt en van haar ouders een zogeheten ‘Sweet 16 Party’ krijgt. Uiteraard hoort hier een peperdure jurk en een exclusieve locatie bij. Als klap op de vuurpijl krijgen de meiden in het programma als verjaardagscadeau een nieuwe auto. Uiteraard is het winnen van een eigen ‘Sweet 16 Party’dé ultieme droom voor elk tienermeisje. Vogue weet dat als geen ander en heeft daarom een unieke promotie van haar nieuwe Vogue-Teens concept georganiseerd.

In samenwerking met Fancy worden meerdere oproepen gedaan om Vogue Teens eens te kopen. Als je daarna je kassabon opstuurt met een moodbord met daarop de manier waarop jouw favoriete ‘Sweet 16 PARTY’ eruit ziet, maak je kans op een dergelijk feestje. Hoe cool is dat?! De voorwaarde is wel dat je tussen de 15- en 17 jaar oud bent en dat je een VOGUE TEENS product koopt.

Vogue Teens is speciaal voor jonge meiden die geen meisjes meer zijn, maar die de andere Vogue Women geuren te volwassen vinden. De nieuwe variant bestaat uit een parfum douchegel en een parfum deodorant. Zowel de geur als de verpakking is door meiden tussen de 15 en 20 jr unaniem gekozen.

De geur opent met geurnoot van frisse citroenen en limoenen. In het hart van de geur ontluikt candy apple met verschillende bloemenextracten. Zoete praline zorgt tot slot voor een inspirerende en warme beleving wanneer je Vogue Teens onder je oksels of onder de douche gebruikt. Delicious!

Adviesprijs: € 2,95 voor zowel de deo als de parfum douche

zie ook: www.vogue-cosmetics.nl

Lees ook:Ruik zelf nét zo zoet als witte chocolade…..
Lees ook:Vogue Girl’s ‘Butterfly’ parfum deodorant ruikt fris en exotisch
Lees ook:Te schattig onder de douche: puppy power!
Lees ook:Knetterende bodygel
Lees ook:Trendy Tasverstuivers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>