Ruik zelf nét zo zoet als witte chocolade…..

De nieuwe Vogue Girl ‘Cats’-lijn is speciaal voor jonge hippe meiden tussen de 8- en 16 jaar die precies weten wat ze willen. De deo en parfum douche werden ontwikkeld in samenwerking met Tina lezeressen. Deze meiden zijn dé doelgroep en werden daarom nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe geurvarianten. Ruim 8000 meiden hebben op de Tinadag in 2008 gestemd op hun favoriete design, waarbij Vogue CATS één van de onbetwiste favorieten was. Veel jonge meiden zijn gek op thema’s als liefde en katten, vandaar dat Vogue voor het design van verliefd flirtende katjes heeft gekozen.

Vogue Girl Cats is in alle opzichten om op te eten. Het ruikt naar een mengeling van jasmijn en witte chocolade. Met deze katjes deo en parfum douche kun je gespot worden. Deze producten passen overigens ook prima bij het parfum Curious van Britney Spears. Vanaf € 2,75.

Lees ook:Knetterende bodygel
Lees ook:Trendy Tasverstuivers
Lees ook:Te schattig onder de douche: puppy power!
Lees ook:Lieve shampoos
Lees ook:Vogue Girl’s ‘Butterfly’ parfum deodorant ruikt fris en exotisch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>