Solliciteert Monique Smit naar een baantje als “Angel”?

Monique Smit ziet er goed uit met een paar vleugels op haar schouder. Ze kan het goed hebben zo’n vleugelpartij. De reden waarom ze met een paar engelenvleugels heeft geposeerd, houdt Monique voor haar zelf. De reacties op de foto zijn superpositief. Monique’s bewonderaars vinden het “wauw”, “top” en “prachtig”. Een enkeling vindt dat ze nog teveel kleren aan heeft.

Solliciteert ze naar een job bij de Victoria Secret Angels? Wie zou het zeggen. Haar figuurtje is in ieder geval prachtig voor een jonge moeder. Ze zeggen altijd 9 maanden zwanger en 9 maanden ontzwangeren. Nou Monique is ongeveer 9 maanden geleden moeder geworden van de uberschattige Noah en ze heeft nu alweer haar oude bikini-body terug.

Aan haar Instagram te zien, heeft ze daar de afgelopen tijd ook hard voor getraind met een personal traier. Dat trainen heeft ze serieus aangepakt, want het resultaat is awesome. *Diepe buiging* voor Monique!

Lees ook:Check: Gisele is nu alweer in shape
Lees ook:Fitness fanaat is 7 maanden zwanger mét sixpack
Lees ook:Jessica showt beautiful belly
Lees ook:Jessica at minder bij haar 2e zwangerschap
Lees ook:Yolanthe in zee met Adidas?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>