Jessica at minder bij haar 2e zwangerschap

prachtigCelebs….het zijn net gewone mensen. Neem bijvoorbeeld Jessica Simpson. Ze kwam tijdens haar tweede zwangerschap niet zo veel aan als de eerste keer. Daardoor zit ze nu beter in haar vel. “Ik ben een stuk zekerder”, vertelt ze aan de blog MomFeeds.

“Toen ik zwanger was van Maxwell kwam ik zoveel aan. Veel meer dan ik vooraf had gedacht”, zegt de zangeres. Na de geboorte van Maxwell in mei 2012 ging Jessica actief aan de slag met afvallen. Ze had tenslotte net een contract getekend met Weight Watchers.

Maar een paar maanden later bleek ze weer zwanger te zijn en dus kwamen de kilo’s die ze kwijt was er weer aan. Ze had intussen wel geleerd dat ze beter moest opletten. “Bij Ace ben ik niet zo veel aangekomen.”

Ace werd eind juni geboren en Jessica is intussen weer hard aan het trainen om haar oude figuur terug te krijgen. Dat doet ze met vriendinnen en dat werkt, zegt ze. “We brengen veel tijd met elkaar door, dus we helpen elkaar ook om betere keuzes te maken als het gaat om wat we eten bij een zakenlunch of waar we in het weekend gaan dineren.”

Lees ook:Jessica gaat een ‘dunnere’ zwangerschap tegemoet
Lees ook:Jessica showt beautiful belly
Lees ook:Media bekritiseert body Jessica Simpson
Lees ook:Solliciteert Monique Smit naar een baantje als “Angel”?
Lees ook:Post eens een zweet-selfie! #breakyourselfie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>